Fan

waving seat tricolore

waving seat tricolore

3.51 / unit When ordering 1200 units with personalization, with imprint in 1 color on & position
football size 5

football size 5

9.78 / unit When ordering 250 units with personalization, with imprint in 3 colors
tricolore flag

tricolore flag

2.13 / unit When ordering 100 units with personalization, without personalization

Supportersartikelen zijn populairder dan ooit. Want nu de Rode Duivels hoge toppen schoren, zijn de fans in ons land weer talrijk geworden. Maar ook in andere sporten tellen we heel veel fans. Om nog te zwijgen van de populariteit van concerten en festivals? Waarom dus geen fanartikelen als relatiegeschenk of promotieartikel? Als u ze ook nog eens personaliseert, hebt u de perfecte communicatietool in handen. 

Ons veelzijdige aanbod supportersartikelen

Bij OSU GIFTS, dat al dertig jaar ervaring heeft in de productie en personalisatie van premie-, promotie- en relatiegeschenken, vindt u een heel ruim assortiment supportersartikelen. We hebben toeters, armbanden, autovlaggen, bierbrillen en biertrays, hoeden, fietsvlaggen, festivalzitjes, spaarpotten, voetballen, kalenders, noem maar op. 

Personaliseer en zeg meer

Supportersartikelen zijn sowieso een verfrissend idee voor een relatiegeschenk, maar hoeveel meer nog als u die verfraait met uw bedrijfsslogan of -logo? OSU International heeft gegarandeerd de juiste personalisatietechniek in huis om u de perfecte gift te geven.