Ecologisch & duurzaam

Met een ecologisch cadeau voor uw klanten of personeelsleden geeft u een krachtige duurzame boodschap: we moeten beter voor onze planeet zorgen. Ook OSU GIFTS beseft dit maar al te goed, en heeft daarom een gamma ecologische gifts en premiums uitgewerkt. 

Het ecologische aanbod van OSU GIFTS

Impact roestvrijstalen dubbelwandige vacuümfles
Uitgezonderd Tax: € 10,97 Inclusief Tax: € 13,27
Biologische TeaStick
Uitgezonderd Tax: € 0,58 Inclusief Tax: € 0,70
Biologische TeaStick op de kaart
Uitgezonderd Tax: € 1,21 Inclusief Tax: € 1,46
Biologische TeaStick op de kaart, individueel design
Uitgezonderd Tax: € 1,11 Inclusief Tax: € 1,34
Biologische TeaStick, individueel design
Uitgezonderd Tax: € 0,67 Inclusief Tax: € 0,81
Presenteerbox met 5 Bio TeaSticks
Uitgezonderd Tax: € 3,75 Inclusief Tax: € 4,54
Presenteerbox (individuele print) met 5 Bio TeaSticks
Uitgezonderd Tax: € 4,77 Inclusief Tax: € 5,77
Xoopar Mr. Bio Speaker - wheat
Uitgezonderd Tax: € 26,39 Inclusief Tax: € 31,93
Transparant Biodegradable bakje
Uitgezonderd Tax: € 1,05 Inclusief Tax: € 1,27
Transparant Biodegradable bakje
Uitgezonderd Tax: € 1,15 Inclusief Tax: € 1,39
Transparant Biodegradable bakje
Uitgezonderd Tax: € 0,98 Inclusief Tax: € 1,19
Transparant Biodegradable bakje
Uitgezonderd Tax: € 1,10 Inclusief Tax: € 1,33

Op de website van ons bedrijf, met intussen veertig jaar ervaring op de teller, vindt u ongetwijfeld het geschenk dat u zoekt: petten en lanyards die volledig uit duurzaam materiaal zijn gemaakt, koeltassen, afvaltassen, bamboe zonnebrillen en schenkkannen, bespaarsets voor batterijen, enzovoort.  

Duurzaam met een boodschap

Wat meer is: we kunnen uw ecologische cadeaus ook een persoonlijke toets geven. Uw logo, bedrijfsslogan of andere boodschap geeft het een mooie meerwaarde. Vertrouw dus niet alleen op ons uitgebreide gamma, maar ook op onze expertise. Verschillende personalisatietechnieken garanderen het enige juiste resultaat voor uw relatie-, premie- of promotiegeschenk.


Veelgestelde vragen Ecologische geschenken

Duurzaamheid is een breed begrip, waar heel diverse betekenissen aan worden gegeven. Maar een relatiegeschenk wordt pas duurzaam als het aan een aantal criteria voldoet. We spreken van een duurzaam relatiegeschenk wanneer het lang meegaat en je het geschenk dus niet meteen hoeft te vervangen.
Ecologische geschenken worden gemaakt van gerecycleerde materialen waarbij minder natuurlijke grondstoffen worden verwerkt. Zo verlagen we onze ecologische voetafdruk. We verwerken onder andere gerecycled PET materiaal voor waterflesjes of een strandlaken. Verder recyclen we katoen en polyester die als basismateriaal voor diverse groepen ecologische geschenken dienen. Uiterste inspanningen worden geleverd bij de verwerking teneinde natuurlijke bronnen als water en energie te besparen tijdens de productie van ecologisch verantwoorde gifts. Met ecologische geschenken adverteert u milieubewust. Ecologische geschenken winnen terecht steeds meer aan belang. Wij bieden een steeds ruimer gamma ecologische relatiegeschenken.