Muismatten

Brite-Mat® muismat met bandmateriaal
Uitgezonderd Tax: € 1,71 Inclusief Tax: € 2,07
Brite-Mat® lichtgewicht muismat
Uitgezonderd Tax: € 1,75 Inclusief Tax: € 2,12
Brite-Mat® combiset 1 van muismat en onderzetter
Uitgezonderd Tax: € 3,68 Inclusief Tax: € 4,45
Q Mat® rechthoekige muismat
Uitgezonderd Tax: € 2,39 Inclusief Tax: € 2,89
Q Mat® ronde muismat
Uitgezonderd Tax: € 2,39 Inclusief Tax: € 2,89
Q-Mat® A2-formaat tellermat
Uitgezonderd Tax: € 8,82 Inclusief Tax: € 10,67
Q-Mat® A3-formaat tellermat
Uitgezonderd Tax: € 7,69 Inclusief Tax: € 9,30
Brite-Mat® combiset 3 van muismat en onderzetter
Uitgezonderd Tax: € 2,80 Inclusief Tax: € 3,39
Q-Mat® driedelige combiset van muismat en onderzetter 3
Uitgezonderd Tax: € 4,36 Inclusief Tax: € 5,28
EvoPad
Uitgezonderd Tax: € 9,48 Inclusief Tax: € 11,47
Heli flexibele muismat
Uitgezonderd Tax: € 1,05 Inclusief Tax: € 1,27
Swiss Peak GRS gerecycled PU-muismat
Uitgezonderd Tax: € 5,26 Inclusief Tax: € 6,36

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS
Zoekt u een leuke gadget om uit te delen aan uw klanten en medewerkers? Wat dacht u van een bedrukte muismat? Veel mensen brengen een groot deel van hun dag door achter een computer. Dan komt een muismat zeker van pas. Een muismat met opdruk zorgt ervoor dat uw bedrijf telkens in beeld komt en vergroot uw naamsbekendheid. U kunt een muismat bedrukken met logo of slogan. Wij gebruiken verschillende technieken om uw muismat te bedrukken met logo of een andere boodschap. Zo maakt u van een muismat het perfecte relatiegeschenk.

Ons uitgebreid gamma muismatten

Of u er nu voor kiest om een eenvoudig muismat te bedrukken of een luxueuze muismat te personaliseren, bij OSU GIFTS vindt u een uitgebreid gamma aan muismatten. Houdt u het graag eenvoudig, kies dan voor een multifunctionele muismat gemaakt van gerecycleerde PET-flessen met een slipvaste onderzijde. Deze muismat is duurzaam en praktisch, net als onze muismat uit kurk. Onze muismat met polyester toplaag en rubber onderlaag is de ideale muismat om te bedrukken met een all-over print in full colour. Wilt u een bedrukte muismat die luxe uitstraalt? Kies dan voor onze muismat uit gecertificeerde gerecycleerde materialen. Onze ergonomische muismat is voorzien van een polssteun, zodat de gebruiker minder last heeft van zijn of haar pols tijdens het werken. Liever een grote muismat bedrukken? Wij hebben een ruim assortiment aan muismatten met draadloze oplader. Deze muismatten zijn iets groter, maar wel handig om tijdens het werken uw telefoon op te laden. Daarnaast heeft u ook de keuze tussen ronde en rechthoekige muismatten. Bij Osugifts vindt u altijd een gepaste muismat.

Waarom uw muismat laten bedrukken bij Osugifts?

Een muismat met opdruk is een perfect relatiegeschenk. Veel mensen die aan een bureau werken, maken immers nog gebruik van een muismat. Daardoor is het een gegeerd gadget en komt het altijd wel goed terecht als u het uitdeelt aan medewerkers, klanten en zakenrelaties. Ook als u deelneemt aan een beurs, kunt u een mousepad bedrukken en uitdelen aan de bezoekers van de beurs. Iedereen kan wel een fijne muismat gebruiken. Daarnaast is het relatiegeschenk niet seizoensgebonden en kunt u het op ieder moment van het jaar weggeven. U kunt een muismat laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Telkens uw werknemer, klant of zakenrelatie een blik werpt op de muismat wordt hij of zij herinnerd aan uw bedrijf. Bovendien krijgen omstaanders uw muismat ook te zien en maken zij op die manier kennis met uw bedrijf. Zo vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Een muismat bedrukken, hoeft ook geen handenvol geld te kosten. Op die manier heeft u een goedkoop relatiegeschenk in handen.

Hoe uw muismat personaliseren?

Er zijn vele mogelijkheden om een mousepad te bedrukken. U kunt uw muismat personaliseren volgens uw eigen wensen. Vaak kiest men ervoor om een muismat te bedrukken met de bedrijfsnaam, het logo of een ludieke boodschap, maar u kunt ook kiezen voor een full cover bedrukking. Om uw muismatten te bedrukken, heeft u de keuze tussen enkele personalisatietechnieken. Voor een luxueuze uitstraling kiest u voor puff print. Deze techniek met verhoogde inkt genereert een 3D-effect dat klasse uitstraalt. Met digitale druk kunnen we uw logo met meerdere kleuren perfect drukken. Met deze techniek zijn er unieke effect met glanzende en matte afwerking en reliëf mogelijk. Muismatten in PU-materiaal kunt u een gedistingeerd uiterlijk geven door ze te bedrukken met foliedruk. De reliëfdruk met metallic afwerking creëert een uniek 3D-effect. Tampondruk en zeefdruk zijn twee betaalbare en goede all-round oplossingen, zeker als u een logo met meerdere kleuren heeft. Wilt u graag meer advies over de gepaste personalisatietechniek voor uw muismat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!