Tote bags bedrukken

Boxy Sling
Uitgezonderd Tax: € 26,50 Inclusief Tax: € 32,06
Eliza 240 g/m² katoenen rugzak met trekkoordsluiting 6L
Uitgezonderd Tax: € 4,01 Inclusief Tax: € 4,85
Schoudertas Jute
Uitgezonderd Tax: € 4,89 Inclusief Tax: € 5,92
Schoudertas non-woven wit 75g/m²
Uitgezonderd Tax: € 0,78 Inclusief Tax: € 0,94
Schoudertas R-PET 110g/m²
Uitgezonderd Tax: € 2,74 Inclusief Tax: € 3,31
Schoudertas non-woven 75g/m²
Uitgezonderd Tax: € 1,49 Inclusief Tax: € 1,80
Schoudertas PP non-woven 120g/m²
Uitgezonderd Tax: € 2,12 Inclusief Tax: € 2,57
Schoudertas opvouwbaar non-woven 75g/m²
Uitgezonderd Tax: € 1,01 Inclusief Tax: € 1,22
Schoudertas canvas 250g/m² 41x12x43cm
Uitgezonderd Tax: € 4,97 Inclusief Tax: € 6,01
Schoudertas jute 340g/m²
Uitgezonderd Tax: € 4,23 Inclusief Tax: € 5,12
Schoudertas katoen OEKO-TEX® 140g/m² 38x42cm
Uitgezonderd Tax: € 1,20 Inclusief Tax: € 1,45
Schoudertas katoen OEKO-TEX® 140g/m² 38x10x42cm
Uitgezonderd Tax: € 1,93 Inclusief Tax: € 2,34

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Wat is een tote bag?

De tote bag is een klassieker in onze hedendaagse mode. Maar waar komt die naam eigenlijk vandaan? Het woord 'tote' staat voor dragen en een 'bag' is een tas. Een tote bag is dus een tas om spullen te dragen. Een tote bag is niet alleen stijlvol maar ook praktisch in gebruik. In het dagelijks leven worden spullen in een tote bag gedragen naar het werk of naar school. Ze zijn ook handig om de buit tijdens het shoppen in te dragen. Daarnaast worden ze veelvuldig op beurzen gebruikt, om brochures en flyers met potentiële klanten mee te geven. Tote bags zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Sinds het verdwijnen van de plastic zak zijn vooral katoen en canvas populaire materialen voor een tote bag. Deze materialen zijn niet alleen milieuvriendelijk maar ook van hoge kwaliteit en sterk. Dankzij het lage prijskaartje zijn tote bags het perfecte promotiemateriaal voor uw bedrijf.

Waarom een tote bag laten bedrukken?

U kunt uw tote bag personaliseren door hem te bedrukken. De tote bags die wij aanbieden, zijn uitermate geschikt om ze te bedrukken met uw slogan, een tekst of uw logo. Er zijn vele redenen om een tote bag te laten bedrukken. Het is een eenvoudige manier om uw logo overal te tonen en uw naamsbekendheid te doen stijgen. Elke keer klanten met uw tote bag naar de winkel of het werk of school gaan, krijgen anderen uw logo of slogan te zien. Er zijn maar weinig andere promotionele producten die zo veel exposure krijgen als bedrukte tote bags. Uit tests blijkt dat maar liefst 89% van klanten die een tote bag met bedrukking hebben ontvangen, het bedrijf ook daadwerkelijk onthouden. Een bedrukte tote bag is zodoende een duurzaam relatiegeschenk waarmee u op een creatieve manier toont dat uw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel draagt en maatschappelijk betrokken is.

Hoe een tote bag gebruiken als promotiemateriaal?

Nu u uw bedrukte tote bag hebt, wilt u hem natuurlijk zo goed mogelijk gebruiken. U kunt ze bijvoorbeeld onderdeel maken van een welkomstpakket voor uw nieuwe medewerkers. Als u de tote bag vult met een notitieboek en een pen met uw logo, zullen nieuwe medewerkers direct een band voelen met uw bedrijf en zullen ze de tote bag ook buiten het werk dragen. Daarnaast zijn tote bags uitermate geschikt om uit te delen op evenementen en beurzen. Als u ze vult met flyers of een brochure van uw bedrijf hebben potentiële klanten in één keer alle nodige informatie in handen.

Welk materiaal kiest u best voor uw bedrukte tote bag?

OSU GIFTS heeft tote bags in verschillende maten, stoffen en kleuren. Als u uw tote bag wilt laten bedrukken, is de keuze van het materiaal zeer belangrijk. Zo is een non-woven zak zeer geschikt om te bedrukken maar moet u er rekening mee houden dat het materiaal minder stevig is en vooral geschikt is voor lichte ladingen. Dit maakt het de perfecte tote bag om op beurzen uit te delen maar is de kans groot dat de tote bag achteraf niet vaak meer gebruikt zal worden. Een jute, canvas of katoenen tas is een stuk steviger dan een non-woven tas en is dan ook beter geschikt voor zwaardere ladingen.

Personalisatietechnieken bij OSU GIFTS

Een tote bag bedrukken, daar hebben we bij OSU GIFTS verschillende technieken voor.

Puff bedrukking

Een tote bag bedrukken met puff bedrukking betekent dat we een 3D-effect genereren door middel van zeefdruk. Dit geeft een luxueuze uitstraling aan uw tote bag.

Borduren

U kunt uw tote bag laten personaliseren door middel van borduren. Borduren is een klassieke decoratietechniek waarbij er gekleurde draden in een patroon worden gestikt. Dit geeft een stevig en duurzaam resultaat met een gedistingeerde en verzorgde uitstraling. Daarnaast is deze techniek perfect toepasbaar op polyester en katoen. Wij beschikken over een groot assortiment aan kleuren, zodat we zeker de kleur vinden die perfect is voor uw logo.

HXD

Een tote bag bedrukken, is ook mogelijk via HXD. Dit is een unieke bedrukkingsmethode die een hele resem aan nieuwe mogelijkheden voor uw bedrukkingen opent. Deze bedrukkingstechniek voegt een extra dimensie toe aan uw bedrukking. Er wordt een subtiel extra laagje op het materiaal gelegd, zodat de bedrukking niet in de stof zit.

Zeefdruk

Bij zeefdruk wordt uw logo op een gaas gezet en wordt de inkt door het gaas geperst. Een tote bag personaliseren met deze techniek geeft heldere, scherpe beelden en is voordelig.

Transfer

Bij transfer wordt er eerst een zeefdrukbeeld op papier gemaakt om dit vervolgens met behulp van lijm en hitte over te brengen op uw tote bag. Een tote bag personaliseren, was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig. Deze techniek is vooral geschikt voor absorberende materialen als katoen of jute. Uw boodschap komt scherp naar voor en de hechting is subliem.

Digitale transfer

Een digitale transfer is identiek aan een transfer waarbij eerst een beeld op papier gedrukt wordt om dit vervolgens met behulp van lijm en hitte over te brengen op uw tote bag. Een tote bag personaliseren, was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig. Deze techniek is uitermate geschikt voor afbeeldingen of foto’s of logo’s in meerdere kleuren. Zoals bij transfer biedt deze techniek een uitermate goede dekking.