Neklinten

Tabel  Lijst 

Tabel  Lijst 

Lanyards, nekkoorden, keycords, … Welke naam u ze ook geeft, neklinten zijn het ideale promotiemiddel op beurzen en evenementen. En ook in uw bedrijf vormen ze een handig hulpmiddel als badgedrager voor uw medewerkers.

Bedrukte lanyards

Neklinten bieden we aan in tal van uitvoeringen: met of zonder veiligheidssluiting, afneembare gesp, met karabijnhaak of sleutelring. Of wat dacht u van een reflecterende lanyard? Al deze soorten kunnen we bedrukken met uw logo of boodschap. Naast de klassieke opdruk lenen bepaalde lanyards zich bovendien tot sublimatiedruk. Dit full colour ontwerp levert een indrukwekkend fotorealistisch resultaat op.

Keycords op maat of uit voorraad

De keycords die u bij OSU bestelt, kunnen we vaak uit voorraad leveren, maar we kunnen ze ook op maat laten maken. Naast een assortiment standaardkleuren zijn dus ook neklinten in uw eigen PMS-kleur mogelijk. Of in een ander materiaal dan polyester of kurk. Welk type u ook kiest, met een lanyard met bedrukking trekt u na een nek-aan-nekrace misschien wel aan het langste eind …

Neklinten bestellen bij OSU

In onze ruime toonzaal ligt een ruim aanbod aan stalen van reeds bedrukte lanyards. Ideaal dus om inspiratie op te doen, maar u kunt net zo goed kiezen uit de neklinten op onze website.