Paraplu's

Tabel  Lijst 

Tabel  Lijst 

Een degelijke paraplu: allerminst een overbodige luxe in ons regenachtige land. Als relatiegeschenk is het dan ook een gouden zet. Vooral wanneer u ook nog eens kiest voor de juiste bedrukking. Samen met u selecteren de specialisten van OSU de enige juiste paraplu, al dan niet met passende boodschap.

Paraplu bedrukken

Een paraplu als relatiegeschenk: klinkt evident, maar dat is het niet altijd. U hebt namelijk heel wat keuzevrijheid: klein, middelgroot of groot exemplaar? Met of zonder gepersonaliseerde bedrukking? En laat u uw paraplu bedrukken, welke boodschap past er dan het beste op? OSU in Kortrijk heeft een antwoord klaar op al die vragen. Tot we bij het perfecte, waterdichte relatiegeschenk komen.

Praktisch relatiegeschenk

Onze stormparaplu’s, mini- en reuzenparaplu’s zijn het ideale relatiegeschenk. Geen zo’n cadeau dat in een donkere lade verdwijnt, maar wel eentje dat in ons land regelmatig wordt opengevouwen. Zo wordt uw bedrijfsboodschap eenvoudig aan de buitenwereld getoond. Toch maar hopen dat het veel regent?

Bedrukte paraplu’s bestellen

In onze showroom vindt u voorbeeldparaplu’s in alle maten en kleuren. We hebben zelfs beschilderbare paraplu’s voor piepjonge artiesten. Met een bedrukte paraplu maakt u zelfs bij echt hondenweer nog het mooie weer …