Balpennen

Of het nu is als relatiegeschenk of als promotiemiddel: met bedrukte balpennen kunt u altijd scoren. Bij ons kunt u de meest uiteenlopende soorten balpennen kopen en laten bedrukken. Dit gaat van heel goedkope balpennen die doen wat ze moeten doen, tot luxueuze balpennen in een geschenkverpakking. Wij bieden talloze oplossingen aan, ook op het vlak van personalisatietechnieken. En zoals u het van ons gewoon bent, helpen we u graag laagdrempelig te communiceren.

Bedrukte balpennen voor klanten, relaties en partners

Onze bedrukte pennen en balpennen zijn een populaire keuze. Dit hoeft niet te verbazen. Balpennen bedrukken is namelijk een heel goed idee wanneer u een boodschap wilt verspreiden. Ze laten zich vlot uitdelen en gebruiken, waardoor uw boodschap wordt gezien. Balpennen bedrukken is dan ook een van de meest efficiënte oplossingen om uw boodschap te verspreiden. Toch kunnen bedrukte balpennen ook leuk zijn als relatiegeschenk. Dit is al helemaal het geval wanneer u kiest voor een van onze luxueuze balpennen, zoals de . Bij ons kun je kiezen tussen diverse soorten bedrukte balpennen, waardoor er altijd een geschikte gift te vinden is. Wij hebben de gave om altijd een passend geschenk te bieden, dus laat u zeker bijstaan door onze experts.

Verschillende soorten balpennen kopen en laten bedrukken

Wij kunnen verschillende soorten balpennen bedrukken. We bieden dan ook bedrukte balpennen aan van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte Parkerpen, de balpennen van Stabilo of aan de bedrukte balpennen van BIC. Ook populaire keuzes als de Parker balpennen ,de bestverkochte intrekbare hervulbare balpen van Parker, zijn bij ons te verkrijgen. Voor speciale gelegenheden kunt u zelfs bijzondere balpennen kopen, zoals een balpen met een houten hart als hoedje.

Bovendien hebben we altijd een passende personaliseeroplossing. Populair is de rondomzeefdruk. Deze bedrukkingsmethode is ideaal voor gebogen oppervlakken en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij bekers en flacons. Laat u liever luxe pennen bedrukken met logo, naam of slogan? Dan is een diamantgravure een goed idee. Een diamantgravure is toepasbaar op diverse metaalsoorten en heeft een luxueus uiterlijk. Ideaal dus voor een leuk cadeau!

Milieuvriendelijke bedrukte balpennen voor een groene boodschap

Vanuit ecologisch oogpunt hebben relatiegeschenken geen al te beste reputatie. Geheel onterecht, zeker als u kiest voor functionele geschenken die niet in de prullenmand verdwijnen. En al helemaal als het om ecologische bedrukte balpennen gaat. Ook hier bieden wij verschillende oplossingen aan. Deze duurzame balpennen zijn gemaakt van gerecycleerd petafval, afkomstig van frisdrank- en waterflessen. Elke gedumpte fles van 500 ml wordt omgezet in een balpen.

En onze pen op basis van papier en tarweafval mag er ook zeker zijn. Het tarweafval is een restproduct uit de voedingsindustrie, terwijl het papier afkomstig is van opgehaald papierafval. Deze balpennen bevatten geen plastic, gebruiken gerecyclede materialen en er is geen boom voor gehakt. Het is ideaal voor wie met bedrukte balpennen een duurzaam verhaal wil schrijven. Zoals steeds kunt u deze bedrukte balpennen door ons laten verpakken. Wij gebruiken kraftpapier en onderstrepen de duurzame boodschap.

Altijd een passende oplossing dankzij OSU Gifts

Wij van OSU Gifts kunnen niet alleen balpennen bedrukken. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor andere bedrukte schrijfwaren . U kunt bijvoorbeeld een vulpen laten bedrukken, maar ook potloden of stiften. Voor de beste relaties kunt u zelfs een luxepen bij ons laten bedrukken. En uiteraard hebben we nog heel wat aanvullende producten, zoals onze bedrukte memoblokken, schrijfmappen en notitieblokken. Op onze website ontdekt u alle mogelijkheden die we graag voor u toelichten. We antwoorden snel op e-mails en staan u telefonisch bij. Contacteer ons voor meer informatie.