Balpennen bedrukken

Of het nu is als relatiegeschenk of als promotiemiddel: met bedrukte balpennen kunt u altijd scoren. Bij ons kunt u de meest uiteenlopende soorten balpennen kopen en laten bedrukken. Dit gaat van heel goedkope balpennen die doen wat ze moeten doen, tot luxueuze balpennen in een geschenkverpakking. Wij bieden talloze oplossingen aan, ook op het vlak van personalisatietechnieken. En zoals u het van ons gewoon bent, helpen we u graag laagdrempelig te communiceren.

FidgetPen Magnet
Uitgezonderd Tax: € 8,09 Inclusief Tax: € 9,79
DS4 PMM Matt
Uitgezonderd Tax: € 1,61 Inclusief Tax: € 1,95
DS8 PBB True Biotic
Uitgezonderd Tax: € 2,37 Inclusief Tax: € 2,87
DS8 PMM Matt
Uitgezonderd Tax: € 1,48 Inclusief Tax: € 1,79
DS8 PPP Polished
Uitgezonderd Tax: € 1,48 Inclusief Tax: € 1,79
DS8 PRR Soft Touch
Uitgezonderd Tax: € 1,85 Inclusief Tax: € 2,24
DS8 PSM Matt Metal Clip
Uitgezonderd Tax: € 2,54 Inclusief Tax: € 3,07
DS8 PSP Polished Metal Clip
Uitgezonderd Tax: € 2,54 Inclusief Tax: € 3,07
DS8 PSR Soft Touch Metal Clip
Uitgezonderd Tax: € 2,87 Inclusief Tax: € 3,47
DS11 PMP Matt
Uitgezonderd Tax: € 1,31 Inclusief Tax: € 1,59
QS50 PQS Stone
Uitgezonderd Tax: € 4,51 Inclusief Tax: € 5,46
DS1TFF Frosted
Uitgezonderd Tax: € 1,05 Inclusief Tax: € 1,27

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Balpennen bedrukken voor klanten, relaties en partners

Onze bedrukte pennen en balpennen zijn een populaire keuze. Dit hoeft niet te verbazen. Balpennen laten bedrukken is namelijk een heel goed idee wanneer u een boodschap wilt verspreiden. Onze bedrukte pennen laten zich vlot uitdelen en gebruiken, waardoor uw boodschap wordt gezien. Balpennen bedrukken is dan ook een van de meest efficiënte oplossingen om uw boodschap te verspreiden. Toch kunnen bedrukte balpennen ook leuk zijn als relatiegeschenk. Dit is al helemaal het geval wanneer u kiest voor een van onze luxueuze balpennen, zoals de . Bij ons kun je kiezen tussen diverse soorten bedrukte balpennen, waardoor er altijd een geschikte gift te vinden is. Wij hebben de gave om altijd een passend geschenk te bieden, dus laat u zeker bijstaan door onze experts.

Verschillende soorten balpennen kopen en laten bedrukken

Wij kunnen verschillende soorten balpennen bedrukken. We bieden dan ook balpennen met logo aan van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte Parkerpen, de balpennen van Stabilo of aan de bedrukte balpennen van BIC. Ook populaire keuzes als de Parker balpennen ,de bestverkochte intrekbare hervulbare balpen van Parker, zijn bij ons te verkrijgen. Voor speciale gelegenheden kunt u zelfs bijzondere balpennen kopen, zoals een gepersonaliseerde balpen met een houten hart als hoedje.

Bovendien hebben we altijd een passende personaliseeroplossing. Populair is de rondomzeefdruk. Deze bedrukkingsmethode is ideaal voor gebogen oppervlakken en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij bekers en flacons. Laat u liever luxe pennen bedrukken met logo, naam of slogan? Dan is een diamantgravure een goed idee. Een diamantgravure is toepasbaar op diverse metaalsoorten en heeft een luxueus uiterlijk. Ideaal dus voor een leuk cadeau!

Milieuvriendelijke bedrukte balpennen voor een groene boodschap

Vanuit ecologisch oogpunt hebben relatiegeschenken geen al te beste reputatie. Geheel onterecht, zeker als u kiest voor functionele geschenken die niet in de prullenmand verdwijnen. En al helemaal als het om ecologische balpennen gaat. Ook hier bieden wij verschillende oplossingen aan. Deze duurzame balpennen met logo  zijn gemaakt van gerecycleerd petafval, afkomstig van frisdrank- en waterflessen. Elke gedumpte fles van 500 ml wordt omgezet in een balpen.

En onze pen op basis van papier en tarweafval mag er ook zeker zijn. Het tarweafval is een restproduct uit de voedingsindustrie, terwijl het papier afkomstig is van opgehaald papierafval. Deze balpennen bevatten geen plastic, gebruiken gerecyclede materialen en er is geen boom voor gehakt. Het is ideaal voor wie met balpennen een duurzaam verhaal wil schrijven. Zoals steeds kunt u deze balpennen door ons laten verpakken. Wij gebruiken kraftpapier en onderstrepen de duurzame boodschap.

Altijd een passende oplossing dankzij OSU Gifts

Wij van OSU Gifts kunnen niet alleen balpennen personaliseren. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor andere bedrukte schrijfwaren . U kunt bijvoorbeeld een vulpen laten bedrukken, maar ook potloden of stiften. Voor de beste relaties kunt u zelfs een luxe pen bij ons laten bedrukken. En uiteraard hebben we nog heel wat aanvullende producten, zoals onze bedrukte memoblokken, sleutelhangers, schrijfmappen en notitieblokken. Op onze website ontdekt u alle mogelijkheden die we graag voor u toelichten. We antwoorden snel op e-mails en staan u telefonisch bij. Contacteer ons voor meer informatie.

Veelgestelde vragen Balpennen

We kunnen balpennen, rollerbalpennen en vulpennen personaliseren met diverse technieken. De optimale techniek gaat vooreerst samen met het materiaal waaruit de pennen zijn gemaakt. Verder is ook de afmeting van het logo bepalend. Tenslotte bepaalt ook gewenste levertermijn de techniek die we toepassen. Zo kunnen we snel een compact logo best met een tampondruk of een lasergravure voorzien. Deze laatste techniek geldt dan voor metalen pennen. Bij uitingen met veel detail of wanneer een groot logo wenselijk is, bevelen we veelal een (rondom)zeefdruk aan.
De uitstraling van een pen is van groot belang voor de attentiewaarde van geschenken. Naast mooie kunststof balpennen – eventueel voorzien van een ‘softtouch’ rubberlaag – bevat onze collectie eveneens fraaie metalen of aluminium pennen met een strak design. Deze natuurlijke materialen – roestvrij staal of aluminium – bieden we ook met een mooie laklaag in moderne kleuren aan. Tenslotte bieden we bij luxe pennen veelal ook een geschenkverpakking aan wat het ‘geefmoment’ nog extra in de spotlight plaatst.
Gepersonaliseerde pennen stralen uw imago uit en leveren we in diverse prijsniveaus. Afhankelijk van het gekozen materiaal en aantal en uw gewenste boodschap leveren we reeds pennen met uw logo vanaf 0,40 € per pen. Gelakte of metalen pennen zijn reeds vanaf 1 euro mogelijk.
Een pen is een uitstekende keuze als relatiegeschenk voor klanten of werknemers. Ruime keuze uit diverse modellen en merken bieden u kansen om een professioneel geschenk te geven dat ze dagelijks kunnen gebruiken. Diverse studies wezen uit dat pennen nog steeds een top 10 positie als meest gewaardeerd geschenk innemen.