Ecologisch & duurzame relatiegeschenken

Met een ecologisch cadeau voor uw klanten of personeelsleden geeft u een krachtige duurzame boodschap: we moeten beter voor onze planeet zorgen. Ook OSU GIFTS beseft dit maar al te goed, en heeft daarom een gamma ecologische gifts en premiums uitgewerkt. 

Het ecologische aanbod van OSU GIFTS

Bamboe draagbare laptopstandaard
Uitgezonderd Tax: € 6,10 Inclusief Tax: € 7,38
Ukiyo bamboe grote serveerplank
Uitgezonderd Tax: € 15,74 Inclusief Tax: € 19,05
Ukiyo bamboe serveerplank rechthoekig
Uitgezonderd Tax: € 15,74 Inclusief Tax: € 19,05
Ukiyo bamboe snijplank
Uitgezonderd Tax: € 16,64 Inclusief Tax: € 20,14
Ukiyo Aware™ 180gr recycled katoenen tafelkleed 250x140cm
Uitgezonderd Tax: € 13,12 Inclusief Tax: € 15,88
Ukiyo Aware™ 180gr 4-delige set recycled katoenen servetten
Uitgezonderd Tax: € 6,10 Inclusief Tax: € 7,38
Ukiyo bamboe serveertang
Uitgezonderd Tax: € 3,47 Inclusief Tax: € 4,20
Ukiyo bamboe sushi maker set
Uitgezonderd Tax: € 8,74 Inclusief Tax: € 10,57
Ukiyo 8-delige sushi diner set
Uitgezonderd Tax: € 5,22 Inclusief Tax: € 6,32
Ukiyo bamboo saladebestekset
Uitgezonderd Tax: € 6,10 Inclusief Tax: € 7,38
Ukiyo Aware™ 280gr recycled katoenen deluxe schort
Uitgezonderd Tax: € 11,36 Inclusief Tax: € 13,74
Ukiyo bamboe zout- en pepermolenset
Uitgezonderd Tax: € 21,89 Inclusief Tax: € 26,49

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Vind uw duurzame relatiegeschenken bij OSU GIFTS

Met een duurzaam relatiegeschenk geeft u uw klanten en zakenrelatie de boodschap dat u mee wilt werken aan een duurzame planeet. Bij OSU Gifts vindt u een ruim aanbod aan duurzame gifts die wij voor u kunnen bedrukken.

Een ruim aanbod aan duurzame promotie artikelen

Ons aanbod duurzame geschenken is heel uiteenlopend. Balpennen gemaakt uit gerecycleerd materiaal zijn een goedkoop en duurzaam relatiegeschenk. Bovendien kunt u deze balpennen eenvoudig bedrukken met uw logo, zodat u meer zichtbaarheid krijgt bij uw klanten en zakenrelaties. U kunt deze balpennen combineren met een notitieboekje. Dit soort duurzame promotie artikelen doen het altijd goed en worden veelvuldig gebruikt in een werkomgeving.

Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment duurzame gifts waaruit je kunt drinken. Denk maar aan een set met een fles en glas uit gerecycled glas, een porseleinen mok en een dubbelwandige karaf die met zijn kurken draaisluiting prachtig staat op elk bureau. Ook een heupfles in een omhulsel van kurk behoort tot de mogelijkheden.

In ons aanbod duurzame geschenken voor op kantoor vindt u onder andere een bureauonderlegger uit duurzaam kurk, een visitekaartjeshouder met kurk en een oplaadkabel gemaakt met kabels van RPET en een omhulsel van ecologisch materiaal.

Is uw bedrijf actief in de horeca? Ook in die categorie hebben wij enkele leuke duurzame relatiegeschenken. Verras uw klanten en zakenrelaties met een short uit katoen, een grilltang met een handvat uit bamboe of een kelnersmes in een stevig, houten kistje.

Ook als u uw klanten en zakenrelaties graag een duurzaam relatiegeschenk geeft waarmee ze op reis kunnen vertrekken, kunt u enkele mooie artikelen in ons aanbod vinden. Zo hebben wij een koelrugzak die gemaakt is van gerecycleerd materiaal van PET-flessen en details van katoen en kunstleer heeft. Onze minimalistische Baltimore rugzak is ideaal voor korte trips. De rugzak is vervaardigd uit nubuck vegan leer, waardoor de rugzak waterafstotende eigenschappen heeft. Voor een lang weekendje kiest u voor de Sortino weekendtas, die kunstlederen details heeft en geproduceerd is met gerecycleerd materiaal van PET-flessen. De Bosler canvas duffeltas heeft zelfs een RCS (Recycled Claim Standard)-certificering. Dit geeft u de garantie dat de tas uit gerecyclede materialen is vervaardigd.

Geef uw bedrijf meer naamsbekendheid met duurzame relatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken zijn een goede manier om je bedrijf meer zichtbaar te maken. Door uw duurzame relatiegeschenken met logo te bedrukken, is er bij elk gebruik van uw relatiegeschenk oogcontact met uw logo. Niet alleen uw klanten en zakenrelaties krijgen zo uw logo te zien, maar ook hun directe omgeving. Op deze manier verhoogt u uw naamsbekendheid. U kunt ervoor kiezen om uw duurzame relatiegeschenken te bedrukken met uw logo, maar ook uw slogan of een speelse tekst is een mogelijkheid. Dit is een leuke manier om uw klanten en zakenrelaties gespreksstof te geven, waarbij uw merk weer op een andere manier onder de aandacht komt.

Uw duurzame relatiegeschenken bedrukken met onze personalisatietechnieken

Er zijn meerdere manieren om uw duurzame relatiegeschenken te bedrukken. Duurzame relatiegeschenken uit textiel bedrukken wij met puff bedrukking om een 3D-effect te krijgen, met inFusion voor haarscherpe details of borduren we voor een verzorgde look. Duurzame gifts zoals balpennen en glazen flessen bedrukken we met 360° digitale bedrukking, met tampondruk of UV hoogglans druk. Met deze laatste optie maakt u bovendien een duurzame beslissing, aangezien we hierbij gebruik maken van milieuvriendelijke inkt. Heeft u een duurzaam relatiegeschenk in metaal gekozen? Dan kunnen wij dit bedrukken met behulp van lasergravure in één of twee kleuren, diamantgravure voor een uniek ton-sur-ton effect of doming waarbij er een dome wordt gemaakt over de opdruk.

Veelgestelde vragen Ecologische geschenken

Duurzaamheid is een breed begrip, waar heel diverse betekenissen aan worden gegeven. Maar een relatiegeschenk wordt pas duurzaam als het aan een aantal criteria voldoet. We spreken van een duurzaam relatiegeschenk wanneer het lang meegaat en je het geschenk dus niet meteen hoeft te vervangen.
Ecologische geschenken worden gemaakt van gerecycleerde materialen waarbij minder natuurlijke grondstoffen worden verwerkt. Zo verlagen we onze ecologische voetafdruk. We verwerken onder andere gerecycled PET materiaal voor waterflesjes of een strandlaken. Verder recyclen we katoen en polyester die als basismateriaal voor diverse groepen ecologische geschenken dienen. Uiterste inspanningen worden geleverd bij de verwerking teneinde natuurlijke bronnen als water en energie te besparen tijdens de productie van ecologisch verantwoorde gifts. Met ecologische geschenken adverteert u milieubewust. Ecologische geschenken winnen terecht steeds meer aan belang. Wij bieden een steeds ruimer gamma ecologische relatiegeschenken.