1

Superpersonalisatie

Uw geschenk voorzien van uw unieke huisstijl. Naast de optimale personalisatie op uw geschenk verzorgen we uw verpakking met een sleeve of geschenkverpakking.

2

Word herinnerd bij elk gebruik

Onderzoek heeft aangetoond dat wie een promotioneel geschenk ontvangt, de naam van het merk gemiddeld tweemaal beter onthoudt dan na het zien van een TV spot

3

Uw unieke DNA

Maak uw unieke DNA over aan uw doelgroep en neem uw plaats in geesten van uw relaties op een bijzondere wijze in.

Een geschenk vinden is niet eenvoudig...

Daarom, vertel ons jouw verhaal
en we zoeken mee naar jouw ideale relatiegeschenk

Help me een geschenk te vinden

Kijk je graag even rond? Bekijk onze collectie

Over OSU

 

Met (gepersonaliseerde) promotieartikelen zet u uw klanten, partners of personeelsleden op de perfecte manier in de bloemetjes. Maar de uitdaging is natuurlijk het juiste geschenk te kiezen. Daar kunnen de specialisten van OSU Gifts u zeker bij helpen.

 

Uw bedrijfsfilosofie in cadeauvorm

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en ontwikkelt OSU Gifts romotieartikelen voor bedrijven. We weten perfect met welk geschenk u de doelgroep optimaal verrast. Een geschenk dat bovendien uw imago en bedrijfsfilosofie heel mooi weerspiegelt, en naadloos binnen uw budget past.

 

Promotiegeschenk als boodschap

Wilt u uw doelgroep een boodschap meegeven? Verpak die dan als geschenk. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit de efficiëntste manier is om iets te vertellen. Bovendien is het heel wat budgetvriendelijker dan andere communicatiemiddelen.

 

Verschillende geschenkcategorieën

OSU Gifts heeft relatiegeschenken in alle mogelijke categorieënkantoormateriaal, gereedschappen, textiel, sport en spel, EHBO & veiligheid, enzovoort. We hebben zelfs een assortiment duurzame geschenken. Personaliseren is uiteraard geen probleem – het is zelfs onze specialiteit. We bieden namelijk verschillende personalisatietechnieken aan.

 

Contact met specialist promotieartikelen

Op zoek naar inspiratie? Op onze website vindt u zeker het gepaste relatiegeschenk.

 

Contact

* Verplichte velden