KLANTENSERVICE

Op deze pagina informeren wij u graag over het aanvragen en bestellen van relatiegeschenken, premiums en promotionele artikelen bij Osu Gifts. Voor advies of vragen over (geleverde) artikelen neemt u contact met ons op.

Aanbod

Bij de selectie van ons aanbod op onze website hebben we de uiterste zorg besteed.
Niet gevonden wat U zocht? Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch tijdens de kantooruren op het nummer 056 / 222 093.

Offerte aanvraag

Van harte welkom bij Osu. Wij deden ons uiterste best onze website voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden.
Wij nodigen u graag uit om via onze selectie uw aanvraag naar ons door te sturen via het offertemandje.
Natuurlijk kan u ons ook telefonisch contacteren op 056 / 222 093.

Personalisatietechnieken

Wij kunnen uw boodschap, logo op vrijwel alle artikelen voorzien. Vraag ons naar de mogelijkheden. Bij een ruim aantal artikelen is de personalisatie opgegeven. Uw specifieke wensen beantwoorden we graag met een voorstel.

U kan hier meer informatie vinden over de verschillende personalisatietechnieken.

Voorstel

Wij verzorgen uw aanvraag met de meeste zorg en beantwoorden deze met een gepersonaliseerd voorstel in functie van uw vragen en verwachtingen. We werken aan de kortst mogelijke termijn hiervoor.

Drukproef

Na uw akkoord over ons voorstel sturen wij - na ontvangst van uw vector logo of boodschap - een drukproef die zo goed mogelijk aansluit bij uw intenties.
Deze filmproef sturen we volledig gratis.
Hiervoor vragen enige tijd afhankelijk van het specifieke karakter van uw project. Wij vragen u hier een akkoord omtrent de drukkleur(en), positie van het logo, controle van eventuele teksten, kleur artikel, aantallen.

Bevestiging

Na uw akkoord omtrent ons drukvoorstel bevestigen wij uw bestelling.
Hierbij bevestigen wij u alle elementen zoals de prijs, transportvoorwaarden en levertermijn en uw bestelreferentie samen met de eventuele verplichte bijdragen zoals Bebat, Recupel of Auvibel evenals een link naar onze algemene verkoopsvoorwaarden.
Deze bevestiging zenden wij u via e-mail toe.
Zonder tegenbericht op deze bevestiging binnen de 3 werkdagen gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met deze bevestiging.

Levering

Wij leveren uw bestelling standaard via GLS op werkdagen tijdens de kantooruren. Spoedleveringen zijn uiteraard mogelijk volgens afspraak.

Voor bestellingen vanaf 1000 € leveren wij kosteloos op één adres in België

Afwijkend geleverd aantal

Het is mogelijk dat er een kleine afwijking is in het aantal. Wij doen ons best u altijd exact het aantal artikelen te leveren conform uw bestelling. Echter, laten bepaalde druktechnieken geen exacte aantallen toe. Een afwijking van maximaal 10% is toegestaan.

Betaling op rekening.

U betaalt na ontvangst van onze factuur binnen de reglementaire termijn van 30 dagen zonder aftrek van enige korting.
Betalingen via overschrijving kunt u overmaken op onze rekening bij KBC met nummer BE11 7390 1811 4648 - BIC KREDBEBB op naam van OSU GIFTS BV te Kortrijk.

Prijzen

Al onze prijzen zijn in Euro exclusief BTW en gelden tot nader order. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Ondanks het feit dat wij de uiterste zorg besteden aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. OSU GIFTS BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie en prijzen op de website.

Verplichte bijdragen

Milieubijdrage batterijen : 0,053 € per batterij.
Auvibel

De bijdrage voor het kopiëren voor eigen gebruik is in het leven geroepen met als doel aan de rechthebbenden een vergoeding toe te kennen voor het kopiëren van hun werken en prestaties binnen de familiale kring.

Recupel

Sinds 1 juli 2001 bestaat er in België een inzamel- en verwerkingssysteem voor afgedankte elektrische en elektronische apparaten (AEEA). Dit systeem is ontstaan uit een wettelijke verplichting die wij ’de aanvaardingsplicht‘ noemen. De Europese wetgeving definieert 10 categorieën EEA waarvoor een aanvaardingsplicht geldt.
Onderstaand een korte samenvatting van de meest voorkomende bijdragen.Nuttige informatie

Prijzen : Btw niet inbegrepen. Betaling : 30 dagen factuurdatum - tenzij anders vermeld op ons voorstel.
Digitale vectorbestanden : “ *.EPS ”, ” *.AI ” of “*.CDR ”. Filmproef gratis.
Leveringstermijn: geldig tenzij uitputting voorraad en na goedkeuring per fax van de filmproef.
In geval van USB-stick zijn de aangeboden prijzen dagprijzen en altijd onder voorbehoud.
Kleine model- of kleurveranderingen kunnen zich in de loop van het jaar voordoen.
Stalen/voorbeelden : artikelwaarde + € 12,5 administratieve kosten.
Voor bestellingen beneden 125 € worden 12,5 € administratiekosten aangerekend.
Voor diverse artikelen is het helaas niet mogelijk het juiste aantal te leveren, 10% meer- of minder levering is hier toegestaan.Algemene verkoopsvoorwaarden

Lees ook onze algemene voorwaarden