Petten bedrukken

Een originele manier om het logo of de slogan van uw bedrijf of organisatie goed zichtbaar te maken, dat is een pet laten bedrukken. Voor uzelf en uw eigen collega’s of medewerkers, maar niet in het minst ook om weg te geven aan uw klanten, partners of leveranciers. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het geschikte geschenk in het grote aanbod van bedrukte petten op onze website.

Jockey cap
Uitgezonderd Tax: € 1,71 Inclusief Tax: € 2,07
Buckethat
Uitgezonderd Tax: € 5,14 Inclusief Tax: € 6,22
Turned brushed cap
Uitgezonderd Tax: € 4,18 Inclusief Tax: € 5,06
Brushed honkbal cap
Uitgezonderd Tax: € 2,52 Inclusief Tax: € 3,05
Gatsby cap
Uitgezonderd Tax: € 3,02 Inclusief Tax: € 3,65
Heavy Brushed Cap
Uitgezonderd Tax: € 3,63 Inclusief Tax: € 4,39
Legionnaire cap
Uitgezonderd Tax: € 3,98 Inclusief Tax: € 4,82
Heavy brushed cap met ledverlichting
Uitgezonderd Tax: € 8,31 Inclusief Tax: € 10,06
Brushed sandwich cap
Uitgezonderd Tax: € 4,39 Inclusief Tax: € 5,31
Kinder trucker cap
Uitgezonderd Tax: € 4,09 Inclusief Tax: € 4,95
Trucker cap hoog profiel flat peak - retail
Uitgezonderd Tax: € 5,60 Inclusief Tax: € 6,78
Trucker cap medium profile curved peak
Uitgezonderd Tax: € 5,66 Inclusief Tax: € 6,85

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Pet personaliseren

Wilt u het logo of de slogan van uw bedrijf breed communiceren op een gemakkelijke manier, dan is petten bedrukken misschien niet het eerste waaraan u denkt. Toch kan een hoofddeksel laten bedrukken met uw logo of slogan heel effectief zijn. Bij uitstek in de zomermaanden zijn petten met logo niet weg te slaan uit het straatbeeld, omdat een pet de ideale bescherming biedt tegen de zon. Bijvoorbeeld tijdens het sporten, op vakantie, om klusjes uit te voeren in de tuin of op festivals. Op onze website vindt u een divers assortiment aan petten om te laten bedrukken in verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen. Twijfelt u welke bedrukte petten het best passen bij uw doelgroep of bedrijfsfilosofie? Neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder met ons advies. Als u specifieke wensen hebt, luisteren wij graag wat u nodig hebt en doen wij een voorstel op maat.

Van baseball caps tot zonnekleppen

Een stoere cap bedrukken of een vintage pet personaliseren: op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan modellen. De meest voor de hand liggende keuzes zijn de baseball caps en de trucker caps, beide eerder sportieve petten. Een baseball cap heeft een smalle klep vooraan en bestaat meestal volledig uit eenzelfde materiaal. De achterkant van een trucker cap is gemaakt uit plastic gaas, wat verkoeling biedt bij warmte. De voorkant is bij dit type pet wat breder. Bestaat uw doelgroep uit geoefende wandelaars? Laat een cap bedrukken met een stoffen verlengstuk achteraan, dat ook de nek en de oren beschermt tijdens lange tochten in de zon. Had u graag petjes bedrukt om weg te geven aan een groep kinderen? Dan kunt u petjes bedrukken uit onze reeks specifieke kindermodellen. Naast standaard petten met logo, bieden we ook zonnekleppen aan die u kunt laten bedrukken.

Uitvoering op maat

Petten bedrukken met uw logo of slogan kan dus op verschillende modellen. De meeste van deze modellen zijn ook nog eens beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u een pet bedrukken in stijlvol zwart, sportief wit, met een stijlvol visgraatpatroon of in een vrolijke knalkleur. Sommige petten hebben achteraan een verstelbare sluiting met klittenband, andere een verstelbare druksluiting in kunststof of en metalen gespsluiting. Het merendeel van de petten is gemaakt in een katoensoort en vaak zijn de petten voorzien van ventilatiegaatjes. Voor extra veel zichtbaarheid kunnen we de petten van ledlampen of reflecterende accenten voorzien. Hebt u vragen over de modellen of uitvoering? Neem dan contact op met ons en wij helpen u graag bij de juiste keuze voor uw doelgroep.

Bedrukkingstechnieken

Een pet bedrukken kan met behulp van een aantal personalisatietechnieken, waartussen u in de meeste gevallen zelf de keuze hebt. Zo kunt u gaan voor een basis zeefdruk: een voordelige keuze voor allerlei decoraties, zoals grote logo’s in verschillende kleuren en tekst. Mag het wat luxueuzer, dan kunt u uw logo of slogan ook laten borduren. Daarbij wordt de stof gedecoreerd door gestikte draden in het patroon van uw logo of slogan. Het verzorgde resultaat straalt kwaliteit uit. Een pet personaliseren door middel van borduren kan voor logo’s en slogans in maximaal 12 kleuren. Een andere techniek die klasse geeft aan uw bedrukte petten is transfertdruk met een scherp resultaat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies over de geschikte personalisatietechniek om petten te laten bedrukken met uw logo of slogan.