Powerbanks

De laatste twee decennia is de technologie heel snel geëvolueerd. De smartphones, tablets en smartwatches domineren tegenwoordig het techlandschap. Toch is er een opmerkelijke vaststelling: de batterijtechnologie evolueerde veel minder snel. Het resultaat is dat batterijen razendsnel leeglopen en het vaak niet langer dan een dag uithouden. Een portie extra energie mag dan ook niet ontbreken. Het is een van de redenen waarom de powerbank zo populair is. Omdat ze zo vaak worden gebruikt, is een powerbank als relatiegeschenk een ongelofelijk goed idee.

Powerbank
Uitgezonderd Tax: € 18,89 Inclusief Tax: € 22,86
5.000 mAh zakformaat powerbank met geïntegreerde kabels
Uitgezonderd Tax: € 20,14 Inclusief Tax: € 24,37
10.000 mAh powerbank met 10W draadloos snelladen met PD
Uitgezonderd Tax: € 47,73 Inclusief Tax: € 57,75
Tusca 10.000 mAh PU powerbank
Uitgezonderd Tax: € 31,80 Inclusief Tax: € 38,48
Aluminium 18W 10.000 mAh PD Powerbank
Uitgezonderd Tax: € 34,98 Inclusief Tax: € 42,32
10.000 mAh draadloze powerbank met smart watch lader
Uitgezonderd Tax: € 31,80 Inclusief Tax: € 38,48
Powerbank 10.000 mAh tarwevezel
Uitgezonderd Tax: € 23,31 Inclusief Tax: € 28,21
Philips 10.000 mAh platte powerbank
Uitgezonderd Tax: € 21,78 Inclusief Tax: € 26,35
RCS standaard recycled plastic 10.000 mAh powerbank
Uitgezonderd Tax: € 28,63 Inclusief Tax: € 34,64
1.000 mAh sleutelhanger powerbank
Uitgezonderd Tax: € 9,50 Inclusief Tax: € 11,49
Ultra snelle 10.000 mAh powerbank met PD
Uitgezonderd Tax: € 30,76 Inclusief Tax: € 37,22
Aria 8.000 mAh powerbank met draadloos opladen
Uitgezonderd Tax: € 34,98 Inclusief Tax: € 42,32

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Op zoek naar de beste koop powerbank

Een powerbank is eigenlijk een externe oplaadbare batterij die kan worden gebruikt om apparatuur met een USB-poort op te laden. Er bestaan verschillende soorten powerbanks. Zo zijn er powerbanks met een eigen zonnecel. Zo'n bedrukte powerbank weggeven is een goed idee op festivals en evenementen waar men niet meteen toegang heeft tot stroom. Daarnaast dienen we ook een onderscheid te maken in functie van de capaciteit van de power bank. De capaciteit, uitgedrukt in mAh, bepaalt hoeveel energie de powerbank kan opslaan en afgeven. Hoe groter de capaciteit is, hoe beter. Met meer capaciteit kan de powerbank jouw smartphone dan ook vaker opladen. Bij goedkope powerbanks is 2.000 tot 2.500 mAh vaak de limiet. Daarmee kan jouw telefoon wellicht een enkele keer worden opgeladen. Wanneer u zoekt naar de beste koop powerbank is 10000 mAh of meer aan te raden. Met zo'n goede powerbank kunt u verschillende keren een smartphone opladen. Vaak is het dan zelfs mogelijk om zwaardere apparaten als laptops op te laden.

Subtiele verschillen tussen powerbanks

Verder kunnen we nog het onderscheid maken op basis van het aantal poorten waarover powerbanks beschikken. Een mini powerbank heeft vaak maar een enkele USB-C-poort, terwijl betere modellen er veelal meer hebben. Dan kunt u ook meerdere apparaten tegelijkertijd opladen. Een voorbeeld van een goede powerbank waarmee u verschillende apparaten tegelijkertijd oplaadt, is de Mojogear Mini. Ook de ondersteuning van de snellaadtechnologie quick charge kan een rol spelen in het keuzeproces. Hetzelfde kunnen we zeggen over de aanwezigheid van led lampjes die de batterijstatus van de power bank weergeven.

Nieuw: de draadloze powerbank

Nieuw in het assortiment aan powerbanks zijn de draadloze powerbanks. Steeds meer smartphones beschikken over de zogenaamde draadloze laadtechnologie. Bij draadloze powerbanks volstaat het om de smartphone op de powerbank te leggen, zonder dat er kabeltjes nodig zijn. Dit maakt het handiger om mee te nemen en te gebruiken. Dit werkt enkel als de smartphone deze technologie ondersteunt. Daarom beschikken draadloze powerbanks meestal nog steeds over USB-poorten om het zoals vanouds te gebruiken. Ook bij ons kunt u zo'n draadloze powerbank kopen. U kunt het net als elke andere powerbank laten bedrukken.

De best geteste powerbank laten bedrukken

Heeft u op basis van de bovenstaande informatie een powerbank gekozen? Dan kunt u bij ons uw powerbank laten bedrukken. Een powerbank met opdruk is een heel effectieve manier om uw doelpubliek te bereiken. Een powerbank wordt namelijk frequent gebruikt en al eens uitgeleend. Aldus wordt uw boodschap gezien. Vooral op evenementen als festivals zijn powerbanks met logo een leuke gift. Uiteraard kunt u ook een powerbank bedrukken met een slogan. Speel dan vooral in op kernwoorden als energie, stroom en batterij. Durf eens tegen de stroom op te roeien en zorg dat uw boodschap opvalt. Overigens is het niet alleen bij evenementen leuk dat u zo'n powerbank bedrukt. Een bedrukte powerbank kan namelijk ook een goede manier zijn om uw relatie energie te geven. Of het nu om een zakenpartner of om een personeelslid gaat: een powerbank geschenk wordt altijd geapprecieerd.

Een powerbank laten bedrukken door OSU GIFTS

Bij OSU GIFTS krijgt u de keuze tussen talloze powerbanks in uiteenlopende prijsklassen. Ons assortiment gaat van goedkope powerbanks die een smartphone één keer opladen tot dure varianten die ideaal zijn als relatiegeschenk. Ook compacte powerbanks die als een sleutelhanger mee te nemen zijn, behoren tot de mogelijkheden. Bij grote oplagen kunt u bovendien de powerbank laten bedrukken. Hiervoor beschikken we over verschillende oplossingen, zoals de 360°-bedrukking. De powerbank online bestellen doet u door een offerte aan te vragen via de productpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Voor elke relatie een passende powerbank

Bij OSU GIFTS staan we voor een persoonlijke benadering en plaatsen we uw boodschap centraal. Dit wil zeggen dat we u helpen bij het bepalen van de ideale manier om uw boodschap over te brengen. Ook helpen we u graag bij het kiezen van een geschikte powerbank voor uw personeel, medewerkers of toekomstige klanten. Wij menen dat er voor iedere relatie een geschikte powerbank te vinden is. Dankzij onze verschillende personalisatietechnieken kunnen we het altijd wel van uw logo, bedrijfsnaam, slogan of afbeelding voorzien. Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw powerbank met opdruk.