Parker

Parker geschenkverpakking voor Classic notitieboek en pen
Uitgezonderd Tax: € 6,06 Inclusief Tax: € 7,33
Parker Jotter balpen
Uitgezonderd Tax: € 10,41 Inclusief Tax: € 12,60
Parker Jotter balpen
Uitgezonderd Tax: € 6,76 Inclusief Tax: € 8,18
Parker Jotter balpen
Uitgezonderd Tax: € 10,41 Inclusief Tax: € 12,60
Parker Vector balpen
Uitgezonderd Tax: € 9,26 Inclusief Tax: € 11,20
Parker Vector balpen
Uitgezonderd Tax: € 16,14 Inclusief Tax: € 19,53
Parker Vector rollerbalpen
Uitgezonderd Tax: € 9,64 Inclusief Tax: € 11,66
Parker Vector rollerbalpen
Uitgezonderd Tax: € 18,48 Inclusief Tax: € 22,36
Parker Urban balpen
Uitgezonderd Tax: € 32,75 Inclusief Tax: € 39,63
Parker Jotter balpen Bond Street
Uitgezonderd Tax: € 17,46 Inclusief Tax: € 21,13
Parker IM balpen
Uitgezonderd Tax: € 27,97 Inclusief Tax: € 33,84
Parker Jotter SS balpen
Uitgezonderd Tax: € 10,27 Inclusief Tax: € 12,43

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

De Parker balpen: een relatiegeschenk voor speciale gelegenheden

Een balpen met naam, slogan of logo is altijd  een mooi relatiegeschenk . Een pen met naam is meer dan alleen promowear en heeft een luxueuze uitstraling. Het is bovendien ook een nuttig geschenk en u vindt in vrijwel alle prijsklassen wel een geschikte oplossing. Een populaire keuze is een Parker balpen. U kunt een Parker pen met naam, slogan en logo bedrukken of het een boodschap meegeven. Wij bieden een ruim assortiment bedrukte Parker pennen aan en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Luxe pennen voor onvergetelijke momenten

Dat een pen een symbolische betekenis kan hebben, weet zelfs de president van de Verenigde Staten. Ja, zelfs de president van de Verenigde Staten geeft pennen weg. De gemiddelde pennenzak van een Amerikaanse president bevat maar liefst elf stuks. Hij gebruikt ze allemaal wanneer hij decreten ondertekent. Nadien worden de gebruikte pennen als souvenir of persoonlijk cadeau weggegeven, bijvoorbeeld aan wie voor een bepaalde wet heeft gestreden. Obama gebruikte zelfs 22 pennen toen hij de Affordable Care Act ondertekende.

Op dezelfde manier kunt ook u gebruikte pennen als relatiegeschenken inzetten. Dit doet men vooral na een symbolische ondertekening, bijvoorbeeld bij een fusie of een overname. Het is ook een mooi voorbeeld van cadeaus voor getuigen of speciale gelegenheden. Pennen bedrukken is dan wel aan te raden, zodat de gelegenheid altijd in het geheugen is gegrift. Daarnaast kiest u bij voorkeur voor pennen met een luxe uitstraling. Een Parker balpen is een heel goede keuze. Bij ons vindt u een ruim assortiment van deze pennen terug. Bovendien kunt u uw Parker balpen laten bedrukken met een boodschap naar keuze.

Kennismaking met ons ruim assortiment Parker pennen

Al sinds 1888 is de Parker Pen Company een producent van schrijfgerei. Het bedrijf werd in Janesville opgericht door George Safford Parker die in 1889 een patent op zijn vulpen verkreeg. Deze pennen hebben altijd al een luxueuze uitstraling gehad en daarom laten velen Parker pennen graveren. Een bekend model is de Parker Jotter die al sinds 1954 wordt geproduceerd. Het gaat om een Parker balpen, maar het is ook als Parker vulpen en als vulpotlood te verkrijgen. Binnen het luxesegment is de Parker Sonnet een bekende keuze. Deze Parker pen heeft een klassieke vormgeving en is als vulpen te verkrijgen, zowel met stalen als met gouden penpunt. Een andere klassieker is de Parker Duofold die al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw bestaat. Ook recentere Parker pennen als de Parker IM, de Parker Urban en de Parker Waterman pen vindt u bij ons. Via de filtermogelijkheden heeft u in een wip de juiste pen gevonden.

Parker pennen bedrukken of graveren

Of u nu een Parker balpen met naam of met logo wil bedrukken, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bedrukken uiteenlopende luxueuze gifts Parker vulpennen zoals de IM Special en de Jotter. Deze vulpennen zijn telkens in verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Wij bieden bovendien verschillende  aan. Wij kunnen bijvoorbeeld de Parker pen bedrukken op de romp of op de dop. Daarnaast kunnen wij voor u de pen graveren, wat de pen een uniek en luxueus effect geeft.

We staan garant voor een persoonlijke benadering en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Na uw akkoord sturen we u een drukvoorstel toe dat zo goed mogelijk bij uw intenties aansluit. Deze filmproef wordt steeds gratis verzonden. Bent u tevreden met de bedrukte Parker balpen? Dan gaan we over tot de productie en zullen we het gewenste aantal Parker pennen bedrukken.

Offerte voor een bedrukte Parker balpen

Wanneer u op zoek bent naar leuke en luxueuze gifts , bent u bij OSU Gifts aan het juiste adres. Via onze website ontdekt u de verschillende mogelijkheden en kiest u uw favoriete Parker balpen uit. U kunt meteen aangeven welke Parker balpen uw voorkeur draagt en welke afdrukpositie u verkiest. U kunt de Parker balpen zelfs op verschillende posities laten bedrukken. Upload alvast uw logo of idee en dien een offerteaanvraag in. Wij behandelen uw offerteaanvraag zo snel mogelijk en na de bevestiging gaan we direct voor u aan de slag. Hierdoor kunt u uw bedrukte Parker balpen snel in huis verwachten.