Relatiegeschenken bedrukken

Bij OSU GIFTS bieden wij de meest uiteenlopende geschenkartikelen aan. Wij weten als geen ander uw doelgroep te verrassen en hoe uw boodschap optimaal over te brengen. En daarom kiezen wij voor een breed assortiment budgetvriendelijke oplossingen. Zo zet u uw partners, leveranciers en klanten in de bloemetjes, terwijl u trouw blijft aan uw imago.

Stabila vouwmeter 400 reeks
Falcone - Grote paraplu - Automaat - Windproof - 120 cm
Uitgezonderd Tax: € 16,25 Inclusief Tax: € 19,66
Sophie Muval washand 21x16 cm, 450 gr/m2
Uitgezonderd Tax: € 0,96 Inclusief Tax: € 1,16
Sophie Muval sporthanddoek 130x30 cm, 450 gr/m2
Uitgezonderd Tax: € 4,74 Inclusief Tax: € 5,73
Sophie Muval strandhanddoek 180x100 cm, 450 gr/m2
Uitgezonderd Tax: € 19,45 Inclusief Tax: € 23,53
Sophie Muval handdoek bio 140x70 cm, 500 gr/m2
Uitgezonderd Tax: € 15,01 Inclusief Tax: € 18,16
Sophie Muval handdoek bio 100x50 cm, 500 gr/m2
Uitgezonderd Tax: € 7,87 Inclusief Tax: € 9,52
Sophie Muval badjas kimono model, 380 gr/m2
Uitgezonderd Tax: € 39,83 Inclusief Tax: € 48,19
Sophie Muval hamamdoek 180x90 cm, 140 gr/m2
Uitgezonderd Tax: € 9,25 Inclusief Tax: € 11,19
Sophie Muval strandhanddoek bio 180x100 cm, 500 gr/m2
Uitgezonderd Tax: € 26,93 Inclusief Tax: € 32,59
Sophie Muval handdoek 100x50 cm, 360 gr/m2
Uitgezonderd Tax: € 5,40 Inclusief Tax: € 6,53
Sophie Muval handdoek doubleface 70x140 cm, 350 gr/m2
Uitgezonderd Tax: € 12,02 Inclusief Tax: € 14,54

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

De meerwaarde van relatie geschenken geven.

Wanneer we aan een zakelijke relatie geschenken geven, dan onderstrepen we dat we hem of haar naar waarde schatten. We geven hen een geschenk omdat we de samenwerking appreciëren. Of we geven hen een geschenk omdat we hen willen bedanken voor hun jarenlange trouw. Misschien geven we al eens geschenkartikelen voor een gelegenheid, zoals een jubileum. Maar eigenlijk is elke gelegenheid een geschikt moment voor geschenken. Ongeacht de reden waarom we relatie geschenken geven: klanten, leveranciers en partners zullen zakelijke relatie geschenken steeds appreciëren!

Al uw relatiegeschenken online bestellen via onze site

U kunt met de meest uiteenlopende relatiegeschenken klanten plezieren. Over het algemeen doen praktische geschenkartikelen het heel goed. Met spulletjes die we altijd kunnen gebruiken, zijn we ook altijd tevreden. Denk daarbij aan schrijfwaren voor op kantoor, maar ook aan usb sticks of eten en drinken . Het hoeft daarbij lang niet altijd om goedkope relatiegeschenken te gaan. Pennen zijn bijvoorbeeld in verschillende prijsklassen verkrijgbaar.

Uiteraard is het nog leuker wanneer u uw zakelijke relaties door en door kent. Wanneer u weet wat er bij hen leeft. En wanneer u maar al te goed beseft wat zij leuke geschenken vinden. Maar kijk ook even naar uzelf. Welke geschenkartikelen matchen bij de slogan die u binnenkort lanceert? Welke geschenkartikelen sluiten aan bij uw imago? Jong en hip vraagt nu eenmaal om andere zakelijke geschenken dan zakelijk en formeel. Het zijn stuk voor stuk zaken waar u aan moet denken.

Waar u ook naar op zoek bent, wij helpen u graag aan de meest uiteenlopende geschenkartikelen. Kauwgom, spulletjes voor in huis, duimtrainers, textiel, sportbenodigdheden of andere geschenkartikelen? Het kan allemaal. Sommige van onze zakelijke geschenken zijn per stuk verkrijgbaar, andere in extra grote hoeveelheden. Bestel deze relatiegeschenken online, kies zelf voor een opdruk en bepaal vervolgens uw favoriete afdrukpositie. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Met bedrukte relatiegeschenken klanten verleiden

Voor een origineel geschenk kan personalisatie niet ontbreken. Relatiegeschenken bedrukken heeft verschillende voordelen. Enerzijds hebben bedrukte geschenkartikelen een promotioneel kantje en doet het dienst als reclameproduct. Daarnaast hebben promotionele geschenkartikelen zoals bedrukte pennen ook een fiscaal voordeel. Ze zijn namelijk niet zomaar aan de aftrekbeperkingen onderhevig. Ten slotte komen ook de klassieke voordelen van geschenkartikelen terug.

Bij ons kunt u uw zakelijke geschenken op verschillende manieren laten personaliseren. Hiervoor rekenen we op onze eigen experts. Denk bijvoorbeeld aan een van onze personalisatietechnieken zoals de 360° digitale bedrukking met een foto of een logo. Dit geeft een realistisch resultaat en wordt vaak gebruikt bij powerbanks.

Ook verlaagde reliëfdrukken, foliedrukken of lasergraveringen behoren tot de mogelijkheden. Van usb sticks tot luxe relatiegeschenken: bij ons kunt u zowat alles laten bedrukken. Dankzij de gratis drukproef weet u bovendien steeds zeker dat u met uw geschenken goed zit.

Maak de keuze voor ecologische geschenkartikelen

Volgens verschillende onderzoeken bereiken promotionele geschenkartikelen meer mensen dan radio- of televisiecommercials. U kunt zich dan wel inbeelden dat uw relatie geschenk na geschenk krijgt. Leuk is het zeker, maar met zoveel geschenkartikelen per jaar laat dit ook een ecologische voetafdruk achter.

De nieuwe generatie klanten en partners lijkt dit ook steeds meer te beseffen. Zij vinden het steeds belangrijker dat geschenkartikelen ecologisch verantwoord zijn. Dan is het maar logisch dat u voor deze zakelijke relatie geschenken kiest die bij deze visie aansluiten.

Daarenboven straalt u dan ook zelf een duurzame boodschap uit. Biologische olijfolie of een pen op basis van gerecycled plastic? Het zijn slechts enkele voorbeelden van ecologische geschenkartikelen waarmee u gegarandeerd goed scoort.

OSU Gifts, de expert in zakelijke geschenken

Wilt u uw zakelijke relatie geschenken geven die duurzaam zijn? Of kiest u eerder voor goedkope relatiegeschenken die uw boodschap perfect in de kijker zetten? Via onze website kan het allemaal. Al meer dan veertig jaar steken wij klanten hun boodschap in een geschenkverpakking. Het is nu eenmaal bewezen dat geschenkartikelen de ideale manier zijn om een boodschap te verpakken.

Onze specialisten helpen u bij het vinden van passende geschenkartikelen en denken steeds met u mee. En vergeet niet: personaliseren is geen probleem en is zelfs onze specialiteit. Voor al uw zakelijke geschenken bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen Relatiegeschenken

Bedrijven geven relatiegeschenken aan hun personeel, klanten, leveranciers en vele andere relaties als waardering voor hun samenwerking. Hun dankbare erkenning van hun relatie wordt hierdoor versterkt en onderschreven. De relatie brengt diverse gelegenheden voort zoals een eindejaarsgeschenk voor klanten, een jubileum voor medewerkers of ondersteunde aandacht voor zakelijke partners.
Een relatiegeschenk sluit optimaal bij de waarden van de schenker en de verwachtingen van de ontvanger aan. Zowel de waarde als de keuze van het relatiegeschenk hangen nauw samen met de wensen van beide partijen. De attentiewaarde is net zo van belang als de prijs van het geschenk. Verder bepaalt het juiste moment grotendeels deze appreciatie. Tot slot is voor sommige relatietypes de frequentie of de herhaling een goede insteek die de aandacht in de relatie verankerd.
In de algemene regel is de BTW op relatiegeschenken met een waarde onder de 50 euro volledig aftrekbaar. Kost het € 50 of méér, dan is de btw niet meer recupereer baar. Beperk u dus tot 49,99 euro (excl. btw).