Drinkflessen bedrukken

Een drinkfles is niet alleen handig voor op kantoor, tijdens het sporten of onderweg. Door een drinkfles te gebruiken, werkt u ook mee aan een duurzame planeet. Voor elk jaar dat u uit een herbruikbare drinkfles of waterfles drinkt, spaart u tot wel 167 plastic wegwerpflessen uit. Daarnaast bent u met een drinkfles in de buurt meer geneigd om voldoende water te drinken.

Lekvrije waterfles met metallic dop
Uitgezonderd Tax: € 4,20 Inclusief Tax: € 5,08
RCS gerecycled roestvrijstalen grote vacuümfles 1,5L
Uitgezonderd Tax: € 28,63 Inclusief Tax: € 34,64
RCS gerecycled roestvrijstalen Impact vacuümfles
Uitgezonderd Tax: € 8,45 Inclusief Tax: € 10,22
XL aluminum sportfles met karabijnhaak
Uitgezonderd Tax: € 3,02 Inclusief Tax: € 3,66
Infuserfles met bamboe dop
Uitgezonderd Tax: € 9,50 Inclusief Tax: € 11,50
Unikleur vacuüm geïsoleerde roestvrijstalen fles 500 ml
Uitgezonderd Tax: € 8,45 Inclusief Tax: € 10,22
Vacuüm roestvrijstalen fles met houtdessin
Uitgezonderd Tax: € 10,55 Inclusief Tax: € 12,77
Afsluitbare waterfles met infuser
Uitgezonderd Tax: € 8,45 Inclusief Tax: € 10,22
Clima lekvrije vacuümfles met stalen dop
Uitgezonderd Tax: € 11,61 Inclusief Tax: € 14,05
Trend lekvrije vacuümfles
Uitgezonderd Tax: € 9,52 Inclusief Tax: € 11,52
Vacuüm roestvrijstalen fles met bamboe deksel en bodem
Uitgezonderd Tax: € 12,20 Inclusief Tax: € 14,76
Moderne roestvrijstalen fles met bamboe deksel
Uitgezonderd Tax: € 7,38 Inclusief Tax: € 8,93

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Onze drinkflessen

Drinkflessen vind je in verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo neemt roestvrij staal geen smaak of geur op, is tritan het meest duurzame materiaal en het veiligst voor de gezondheid en is aluminium duurzaam en licht. Speciaal voor kinderen zijn er BPA-vrije drinkflessen verkrijgbaar. Bij OSU GIFTS heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor eco drinkflessen.

Daarnaast kunt u kiezen tussen een gewone drinkfles en een isolatiefles.
Wie aan een isolatiefles denkt, denkt voornamelijk aan een thermos voor soep of warme koffie. Toch is een isolatiefles niet enkel geschikt om je drank warm te houden. In de zomer is een isolatiefles ook zeer geschikt om uw favoriete drank koud te houden. Een drinkfles daarentegen houdt uw drank koud noch warm.

Een laatste belangrijk aspect van een drinkfles is de kleur en het design. Bij ons hebt u de keuze uit zowel doorschijnende als volledig gekleurde drinkflessen. U kiest zelf of u een neutrale kleur, zoals wit, zwart of grijs. U kunt natuur lijk ook gaan voor een opvallende kleur drinkfles, zoals blauw, rood of groen.

Waarom uw drinkfles bedrukken?

U kunt de drinkfles uitdelen als relatiegeschenk, op beurzen of evenementen meegeven aan potentiële klanten of aan nieuwe medewerkers geven als onderdeel van hun startpakket. Iedereen die uw drinkfles daarna gebruikt om zijn of haar drankje uit te drinken, komt elke keer opnieuw in contact met uw logo. Daarnaast krijgt ook het aanwezige gezelschap uw logo te zien. Een drinkfles is voor vele mensen een accessoire dat ze bij zich dragen tijdens de lunch of bij een tripje met de familie of de vrienden. Een drinkfles bedrukken of waterfles bedrukken met uw logo of uw eigen ontwerp is zo een goede manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf - op een duurzame wijze - te vergroten.

Hoe drinkfles personaliseren?

Een drinkfles bedrukken, kan op verschillende manieren. De methode is afhankelijk van het soort materiaal waaruit uw drinkfles is gemaakt. We overlopen hieronder enkele personalisatietechnieken waarmee we uw boodschap of logo kunnen aanbrengen.

360° digitale bedrukking

Uw waterfles personaliseren met rondom digitaal print zorgt ervoor dat uw logo maximaal wordt afgebeeld op de drinkfles. Met deze techniek kunt u full colour afbeeldingen laten printen en bent u verzekerd van een snelle levering van uw bedrukte drinkflessen. Deze techniek biedt U tevens de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap of een naam toe te voegen. Zo krijgt uw relatie een persoonlijke fles cadeau.

Lasergravure

Met een laserstraal wordt uw logo of eigen ontwerp in een oppervlakte geëtst. Lasergravure heeft een hoogwaardige kwaliteit en geeft uw product unieke ton-op-ton effecten. De kleur van uw ontwerp is bij lasergravure wel afhankelijk van de kleur van de onderlaag.

Twee kleuren lasergravure

Aluminium en roestvrij stalen drinkflessen geef je een indrukwekkende bedrukking met lasergravering in twee kleuren. Doordat de tweede kleur intensiever wordt gelaserd, ontstaat er een donkerdere kleur.

Diamantgravure

Met behulp van een diamant wordt uw logo in een oppervlak gekrast. Deze techniek is permanent, duurzaam en heeft een grote precisie.

Tampondruk

Tampondruk is een betaalbare manier om een drinkfles met uw logo te bedrukken. Hierbij wordt het drukbeeld gevormd door inkt, die met een behulp van een siliconenkussen van een gegraveerde plaat wordt overgebracht op de drinkfles. Als uw logo bestaat uit meerdere kleuren geeft deze techniek een prachtig resultaat. Als extra voordeel biedt we U met deze deze techniek een snelle levertermijn.

Rondom zeefdruk

Bij rondom zeefdruk wordt er een fijnmazig gaas gezet op de drinkfles. Door inkt te persen door het gaas bekomen we een scherp, helder beeld van uw logo. Tijdens het drukproces wordt uw drinkfles gedraaid, zodat het volledige oppervlak van de drinkfles bedrukt wordt. Deze techniek geeft een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig resultaat.