Flesopeners bedrukken

Onderzetter met flesopener RE98-TORREÓN
Uitgezonderd Tax: € 2,86 Inclusief Tax: € 3,46
Onderzetter met flesopener RE98-TORREÓN
Uitgezonderd Tax: € 2,98 Inclusief Tax: € 3,61
3-in1 laadkabel REEVES-EVERETTE
Uitgezonderd Tax: € 2,85 Inclusief Tax: € 3,45
Flesopener RE98-SAKUMONO
Uitgezonderd Tax: € 0,90 Inclusief Tax: € 1,09
Sleutelhanger met Flesopener RE98-CATHARGO
Uitgezonderd Tax: € 1,00 Inclusief Tax: € 1,21
Sleutelhanger met Flesopener RE98-NARÓN
Uitgezonderd Tax: € 0,73 Inclusief Tax: € 0,88
Flesopener RE98-TOOWOOMBA
Uitgezonderd Tax: € 5,12 Inclusief Tax: € 6,20
Kelnermes RE98-LOKEREN
Uitgezonderd Tax: € 7,56 Inclusief Tax: € 9,15
Flesopener RE98-GLASGOW
Uitgezonderd Tax: € 1,80 Inclusief Tax: € 2,18
Flesopener RE98-DARU
Uitgezonderd Tax: € 8,50 Inclusief Tax: € 10,29
Multifunctioneel Gereedschap RE98-TARAKAN
Uitgezonderd Tax: € 9,10 Inclusief Tax: € 11,01
Flesopener RE98-FAJARDO
Uitgezonderd Tax: € 3,66 Inclusief Tax: € 4,43

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Persoonlijk en praktisch

Als u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk dat iedereen kan gebruiken, dan zit u met bedrukte flesopeners altijd goed. Wie is er niet tevreden met een origineel, maar toch praktisch cadeau? Via onze website kunt u diverse types openers laten bedrukken in verschillende materialen. Ons aanbod bestaat uit zowel openers voor flessen met een kurken stop als openers voor flessen met een kroonkurk. Met een ludiek accent of in een stijlvol design, eenvoudig of in de vorm van een sleutelhanger: alles kan. Twijfelt u welke opener het beste past bij uw bedrijfsfilosofie of doelgroep? Hebt u vragen over ons assortiment, de prijzen of de personalisatietechnieken? Dan kunt u steeds met ons contact opnemen en wij geven u graag advies over het laten bedrukken van een opener. Als u specifieke wensen hebt, doen wij een voorstel op uw maat.

Bieropener sleutelhanger

Als u graag een bieropener laat personaliseren, hebt u de keuze uit een ruim assortiment aan openers die geschikt zijn voor flesjes met een kroonkurk. Extra handig is een bieropener sleutelhanger. Die is makkelijk aan een sleutelbos te bevestigen, zodat de eigenaar altijd een bedrukte flesopener bij de hand hebt. Op onze website kunt u een flesopener sleutelhanger bedrukken in verschillende materialen, van een design sleutelhanger in hoogwaardig aluminium tot een sleutelhanger met flesopener in een felle kleur. Ook een eenvoudige sleutelhanger bedrukken met uw logo kan via onze website.

Unieke bieropeners

Een bieropener personaliseren die net dat tikkeltje extra heeft, ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. In ons aanbod vind je heel wat bijzondere gedrukte openers. Denk maar aan een flesopener die geïntegreerd is in een tuinschep, in een waterpas, in een aansteker, in een schroevendraaier, in een kurken onderzetter of in een ledlampje. Stuk voor stuk zijn het originele gadgets die twee handige hebbedingen combineren. Elk type flesopener kan gepersonaliseerd worden met uw eigen logo. Zo geeft u een relatiegeschenk dat ook erg interessant is om uw organisatie of bedrijf te promoten. Spoor de ontvangers bijvoorbeeld aan om een foto of filmpje met uw geschenk te delen op sociale media. Zo zetten ze zichzelf in de kijker als aangename partner, maar dragen ze ook bij aan de bekendmaking van uw bedrijf of organisatie.

Voor de wijnliefhebber

Bedrukte openers zijn er niet alleen voor bierdrinkers, maar ook voor wijnliefhebbers. Wilt u een flesopener personaliseren voor flessen met een kurken stop, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stijlvol standaardmodel met een foliesnijmes en kurkheffer. Mag het wat speelser? Laat dan een flesopener bedrukken met een miniatuur wijnflesje eraan vast. Tenslotte kunt u ook gaan voor twee vliegen in één klap: de combinatie van een flesopener en een bieropener.

Aangepaste personalisatietechniek

Naargelang het type en het materiaal van de bedrukte openers van uw keuze, gaan we een andere gepaste personalisatietechniek gebruiken. Een metalen flesopener bedrukken doen we bijvoorbeeld vaak door middel van lasergravure. Die techniek bestaat erin dat een laserstraal uw logo met grote precisie in het oppervlak etst. Lasergraveren levert een hoogkwalitatief resultaat op met ton-sur-ton effect. De onderlaag van het product bepaalt uiteindelijk de kleur van de gravure. Een alternatief is tampondruk of pad printing, een techniek die uw logo kan bedrukken op flesopeners met een atypische vorm, zoals een driedimensionaal hart in kunststof. Tampondruk is snel, voordelig en geschikt voor logo’s in meerdere kleuren. Bij bepaalde flesopeners hebt u zelf de keuze met welke techniek we uw logo bedrukken. Een belangrijke factor is de kleur van uw logo en uw voorkeur voor het gewenste effect, bijvoorbeeld 3D of ton-sur-ton. \ Neem contact op met ons voor advies over de meest geschikte personalisatietechniek voor uw gekozen flesopener en uw logo.