Gadgets tablet en smartphone

Tabel  Lijst 

Selfiestick

Selfiestick

2,20 / stuk Richtprijs per 250 stuks excl. BTW, met tampondruk in 1 kleur

Tabel  Lijst 

Vandaag heeft bijna iedereen een tablet of gadget. Als u hier met uw promotieartikel op inspeelt, kunt u een – letterlijk – verrassend effect creëren. OSU heeft heel wat mogelijke accessoires in huis, die we bovendien probleemloos personaliseren.

Populaire relatiegeschenken

Ook relatiegeschenken en promotieartikelen moeten meegaan met nieuwe trends. Mobiele devices als tablets en smartphones zijn populairder dan ooit – waarom zou u er de geschenken voor uw klanten, personeelsleden of andere relaties niet op afstemmen?

 Het gamma accessoires van OSU

OSU, gevestigd in Kortrijk, weet met welke tabletgadgets u het meeste effect sorteert. Waarom? Omdat wij maar liefst 30 jaar ervaring hebben en dus uw verwachtingen heel snel en toch juist kunnen inschatten. 

Ruim assortiment gadgets

Wij hebben een heel ruim assortiment gadgets voor tablets, iPhones en smartphones: wat dacht u bijvoorbeeld van een bedrukt én waterproof hoesje? Een miniradio om uw iPhone op aan te sluiten? Een handsfree carkit, of een styluspen? Op onze website (en in onze toonzaal) ontdekt u uw talrijke mogelijkheden.