Mutsen bedrukken

De muts is een mode-item dat niet snel zal verdwijnen. Het houdt namelijk de oortjes warm wanneer de temperatuur het laat afweten. Daarom is een bedrukte muts kopen als relatiegeschenk nog zo gek niet. Zeker als men ook al eens op skivakantie gaat of lekker gaat ijsschaatsen. Een warme muts bedrukken is dan gewoon een leuke gift. En laat u de muts bedrukken, dan kunt u het ook nog eens als promowear inzetten.

Reflecterende Muts
Uitgezonderd Tax: € 8,62 Inclusief Tax: € 10,43
Gebreide Muts
Uitgezonderd Tax: € 2,83 Inclusief Tax: € 3,42
Gebreide Muts met Ledlamp - Donkergrijs
Uitgezonderd Tax: € 8,34 Inclusief Tax: € 10,09
Huomio beanie magic bobble
Uitgezonderd Tax: € 13,23 Inclusief Tax: € 16,01
BEANIE MAGIC REFLECTIVE HUOMIO
Uitgezonderd Tax: € 18,61 Inclusief Tax: € 22,52
Gebreide RPET Muts met label
Uitgezonderd Tax: € 4,11 Inclusief Tax: € 4,97
Gebreide Muts met label
Uitgezonderd Tax: € 3,59 Inclusief Tax: € 4,34
Gebreide 100% RPET Muts
Uitgezonderd Tax: € 3,84 Inclusief Tax: € 4,65
Muts single jersey katoen
Uitgezonderd Tax: € 4,14 Inclusief Tax: € 5,01
Bontmuts
Uitgezonderd Tax: € 8,79 Inclusief Tax: € 10,64
Impact AWARE™ Polylana® beanie
Uitgezonderd Tax: € 4,24 Inclusief Tax: € 5,13
Impact AWARE™ Polylana® klassieke beanie
Uitgezonderd Tax: € 3,18 Inclusief Tax: € 3,85

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Het ideale relatiegeschenk voor koude winterdagen

Mutsen houden de relatie lekker warm, zowel letterlijk als figuurlijk. Ze helpen de koude te trotseren en ze zijn door hun functionaliteit meer dan alleen mode-items. Een muts kopen als relatiegeschenk is dan ook een heel goede keuze. En kiest u voor een bedrukte muts, dan slaat u twee vliegen in één klap.

Enerzijds verstevigt de relatie en anderzijds brengt u uw logo origineel in beeld. Natuurlijk is een muts bedrukken met logo niet verplicht. U kunt ook een muts bedrukken met naam, met foto of met eender welke andere boodschap. Wilt u de mutsen als promo-item inzetten? Dan is het vooral een goed idee om ze 's winters en bij events uit te delen. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van mutsen bij de lokale schaatspiste of op de winter- of kerstmarkt.

Altijd een passende muts of beanie

Bij OSU GIFTS kunt u niet alleen een klassieke muts kopen, maar ook talloze andere mutsen. U kunt bijvoorbeeld een beanie kopen of een reflecterende muts. Een beanie kopen doet u voor wie graag casual voor de dag komt. En een reflecterende muts kopen, is dan weer ideaal voor wie met de fiets het winterweer trotseert. Ook muts met pompom of een muts met ingebouwde headlight verlichting behoort tot de mogelijkheden. Voor elke boodschap zijn er passende mutsen. Een muts of een beanie kopen, doet u dan ook bij OSU GIFTS.

Een bedrukte muts of beanie dankzij OSU GIFTS

Een muts kopen is altijd een goed idee. Dit ongeacht of u nu mutsen als relatiegeschenken weggeeft of eerder als leuke gifts voor het personeel. Bovendien rekent u bij ons op een ervaren partner die steeds met u meedenkt. Wij helpen u bij het kiezen van het beste cadeau voor uw boodschap. Een muts bedrukken met een zeefdruk of transferdruk of toch liever borduren? Het is allemaal mogelijk. Maar dat het leuke cadeaus zijn, staat buiten kijf.

Wij van OSU GIFTS denken gericht met u mee. Is een beanie wel de beste manier om uw boodschap over te brengen? En welke kleur moeten de mutsen hebben? Deze en andere vragen helpen we te beantwoorden. Contacteer ons en ontvang een gratis drukproef bij uw bestelling.