Draadloze oplader bedrukken

Draadloos werken is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Maar het blijft niet alleen bij draadloos werken, ook willen we onze mobile devices draadloos kunnen opladen.
Bamboe alarmklok met 5W draadloze oplader
Uitgezonderd Tax: € 28,62 Inclusief Tax: € 34,63
Air muismat met 5W draadloze oplader en USB
Uitgezonderd Tax: € 26,49 Inclusief Tax: € 32,05
Bamboo X 5W draadloze oplader
Uitgezonderd Tax: € 15,88 Inclusief Tax: € 19,21
Tarwestro 5W draadloze ronde oplader
Uitgezonderd Tax: € 3,98 Inclusief Tax: € 4,82
Artic Magnetic 10W draadloze telefoonstandaard
Uitgezonderd Tax: € 15,88 Inclusief Tax: € 19,21
Artic magnetische 10W muismat met draadloos opladen
Uitgezonderd Tax: € 21,18 Inclusief Tax: € 25,63
Urban Vitamin Fairfield 3in1 RCS rplastic oplader
Uitgezonderd Tax: € 37,11 Inclusief Tax: € 44,90
Bamboe 10W draadloze oplader met USB
Uitgezonderd Tax: € 15,88 Inclusief Tax: € 19,21
Bamboe 15W draadloze oplader
Uitgezonderd Tax: € 10,56 Inclusief Tax: € 12,78
Bamboe bureau-organizer 10W draadloze oplader
Uitgezonderd Tax: € 21,18 Inclusief Tax: € 25,63
Ontario RCS recycled plastic 10W draadloze lader
Uitgezonderd Tax: € 28,62 Inclusief Tax: € 34,63
Ontario RCS recycled plastic 10W standaard
Uitgezonderd Tax: € 21,18 Inclusief Tax: € 25,63

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS
Vindt u het ook zo vervelend dat uw kantoor of huis vol met kabels ligt als u uw gsm of een ander toestel moet opladen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u: een draadloze oplader. Zo goed als alle nieuwe mobiele telefoons zijn tegenwoordig compatibel met de technologie van Qi draadloos opladen, zodat u uw kabels voorgoed kunt opbergen. Daarnaast kunt u draadloze oplader met logo bedrukken, zodat u ze als relatiegeschenk kunt weggeven. Op die manier vergroot u de zichtbaarheid van uw merk overal waar de draadloze oplader wordt gebruikt.

Ons ruim assortiment aan draadloze opladers

Een draadloze oplader is handig om uw mobiele telefoon waar en wanneer u maar wilt op te laden. Zowel onderweg als thuis of op kantoor hoeft u slechts de telefoon op de oplader te plaatsen en binnen een mum van tijd is hij weer opgeladen. Geen kabels meer die in de knoop zitten of in de weg liggen op uw bureau. In plaats daarvan krijgt u een leuk design dat uw werkplek direct opfleurt. Bij OSU Gifts hebben we namelijk een ruim assortiment aan draadloze opladers, waardoor u altijd een design vindt dat bij u en uw merk past. De meest eenvoudige opladers zijn de platte, ronde opladers. Deze zijn zowel in plastic als in bamboe verkrijgbaar. Mag het ietsje meer zijn? Wij hebben ook een opvouwbare bureaulamp met LED lampjes en een oplader en een muismat met geïntegreerde draadloze oplader in ons aanbod zitten. Of wat dacht u van een telefoonstandaard in bamboe? Muziekliefhebbers doet u dan weer een plezier met een luxueus uitziende speaker met draadloze oplader, gemaakt uit tarwestro en kurk.

Draadloze oplader als relatiegeschenk

Een draadloze oplader met logo is perfect om als relatiegeschenk weg te geven. De meeste mensen hebben een smartphone die regelmatig opgeladen moet worden. Zodoende is een draadloze oplader een item dat vaak uit de kast zal worden getrokken. Een draadloze oplader personaliseren met uw logo of slogan zorgt ervoor dat de gebruiker telkens weer aan uw bedrijf zullen denken. Bovendien zien ook anderen de bedrukte oplader, wat uw bedrijf nog meer naamsbekendheid oplevert. Een draadloze oplader als relatiegeschenk weggeven, heeft dus zeker zin.

Draadloze oplader personaliseren

Wij hebben een aantal technieken om een draadloze oplader te bedrukken. Tampondruk is betaalbare techniek die perfect geschikt is draadloze opladers te bedrukken met een logo in meerdere kleuren. Deze techniek is toepasbaar op verschillende materialen en op zowat elk oppervlak. Dit in tegenstelling tot digitale druk, dat enkel geschikt is voor licht gebogen of vlakke oppervlakken in plastic materialen. Digitale druk geeft ook goede resultaten met logo's in meerdere kleuren en verbleekt of verkleurt niet. Als u op zoek bent naar een voordelige manier om een draadloze oplader te personaliseren, dan is zeefdruk ook een goede keuze. Wilt u graag iets speciaals, kies dan voor doming of lasergravure. Doming geeft een leuk 3D-effect in meerdere kleuren en met lasergravure krijgt u een uniek ton-sur-ton effect.