OSU GIFTS: specialist in promotieartikelen

 

Met (gepersonaliseerde) promotieartikelen zet u uw klanten, partners of personeelsleden op de perfecte manier in de bloemetjes. Maar de uitdaging is natuurlijk het juiste geschenk te kiezen. Daar kunnen de specialisten van OSU Gifts u zeker bij helpen.

 

Uw bedrijfsfilosofie in cadeauvorm

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en ontwikkelt OSU Gifts promotieartikelen voor bedrijven. We weten perfect met welk geschenk u de doelgroep optimaal verrast. Een geschenk dat bovendien uw imago en bedrijfsfilosofie heel mooi weerspiegelt, en naadloos binnen uw budget past.

 

Promotiegeschenk als boodschap

Wilt u uw doelgroep een boodschap meegeven? Verpak die dan als geschenk. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit de efficiëntste manier is om iets te vertellen. Bovendien is het heel wat budgetvriendelijker dan andere communicatiemiddelen.

 

Verschillende geschenkcategorieën

OSU Gifts heeft relatiegeschenken in alle mogelijke categorieënkantoormateriaal, gereedschappen, textiel, sport en spel, EHBO & veiligheid, enzovoort. We hebben zelfs een assortiment duurzame geschenken. Personaliseren is uiteraard geen probleem – het is zelfs onze specialiteit. We bieden namelijk verschillende personalisatietechnieken aan.

 

Contact met specialist promotieartikelen

Op zoek naar inspiratie? Op onze website vindt u zeker het gepaste relatiegeschenk.