Mokken & bekers bedrukken

Beker RETUMBLER-FLORISSANT
Uitgezonderd Tax: € 9,10 Inclusief Tax: € 11,01
Thermobeker RETUMBLER-POZNAN
Uitgezonderd Tax: € 6,71 Inclusief Tax: € 8,12
Thermobeker RETUMBLER-VOLOS
Uitgezonderd Tax: € 8,40 Inclusief Tax: € 10,16
Thermobeker RETUMBLER-BAYAMO
Uitgezonderd Tax: € 7,30 Inclusief Tax: € 8,83
Thermofles RETUMBLER-OSORNO
Uitgezonderd Tax: € 7,17 Inclusief Tax: € 8,68
Thermobeker van bamboe RETUMBLER-TALCA
Uitgezonderd Tax: € 9,30 Inclusief Tax: € 11,25
Thermobeker RETUMBLER-KAPUNDA
Uitgezonderd Tax: € 7,22 Inclusief Tax: € 8,74
Vintage geëmailleerde mok
Uitgezonderd Tax: € 6,32 Inclusief Tax: € 7,65
Opvouwbare siliconen beker
Uitgezonderd Tax: € 10,56 Inclusief Tax: € 12,78
PLA koffiemok
Uitgezonderd Tax: € 7,38 Inclusief Tax: € 8,93
Keramische mok met gekleurde binnenkant 300 ml
Uitgezonderd Tax: € 4,20 Inclusief Tax: € 5,08
Keramische classic mok 350 ml
Uitgezonderd Tax: € 3,66 Inclusief Tax: € 4,43

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Mokken bedrukken en bekers bedrukken

Wilt u uw mokken bedrukken of uw bekers bedrukken met uw logo of een ronkende slogan? Dan bent u bij OSU GIFTS aan het juiste adres. Met een gepersonaliseerde koffiebeker komt u elke ochtend in beeld bij uw zakenrelaties en klanten. Laat OSU GIFTS u bijstaan om deze opportuniteit optimaal te benutten.

Een ruim aanbod aan mokken en bekers

OSU GIFTS biedt u een ruim aanbod aan gepersonaliseerde mokken en bekers. U kunt onder andere kiezen tussen steengoed, keramische en glazen koffiemokken. Steengoed herken je een het fijne geluid dat het geeft als je tegen de koffietas tikt. Steengoed koffiemokken zijn hard en waterdicht, waardoor ze uitstekend geschikt zijn om warme dranken uit te drinken. Keramische koffiemokken hebben zowel esthetische kwaliteiten als een duurzaam karakter. De mokken zijn bestand tegen chemische belasting, wat inhoudt dat ze kleurvast zijn, ook na de twintigste kop koffie van de dag. Als je kiest voor een dubbelwandige glazen koffietas krijg je een extra isolerend glas. Zo blijft je koffie of thee ook tijdens een drukke ochtend lang genoeg warm.
Ook hebben we thermobekers in ons assortiment zitten. Onze thermobekers zijn beschikbaar in bamboe, roestvrij staal en gerecycled kunststof gemaakt van suikerriet. Bamboe is stevig en toch licht én milieuvriendelijk. Daarnaast heeft bamboe een soort antibacteriële werking en stoot het bacteriën als het ware af. Roestvrijstaal is BPA-vrij en zorgt voor een 100% lekvrije thermobeker waarin je warme drank minimaal 4 uur warm blijft en je koude drank minimaal 8 uur koud blijft. Een thermobeker gemaakt van gerecycled kunststof uit suikerriet is een duurzaam alternatief voor wegwerpbekers.

Bedrukte mokken en bedrukte bekers als relatiegeschenk

Een koffietas of beker is een gebruiksartikel dat meerdere malen per dag gebruikt wordt. Veel mensen starten de dag met een of meerdere koppen koffie en ook tijdens de lunch of na een uitgebreid diner is een kopje koffie onmisbaar. Daarnaast wordt een leuke mok niet alleen gebruikt voor koffie maar ook voor thee, die vaak de hele dag door wordt gedronken. Dat maakt van een bedrukte koffietas het perfecte relatiegeschenk. Elke keer dat uw zakenrelatie of klant een kopje koffie of thee drinkt, is er oogcontact met uw logo. Ook de mensen in zijn of haar directe omgeving zien uw logo of tekst, waardoor uw naamsbekendheid wordt verhoogd. Door koffiemokken te bedrukken met een speelse, humoristische tekst geeft u de mensen een aanleiding om over uw merk te praten. Iets om goed over na te denken voor het koffiemokken bedrukken start.

Koffiemokken bedrukken met uw logo, ronkende slogan of foto

Uw mokken bedrukken met uw logo of uw slogan ziet er leuk uit en is een leuk relatiegeschenk om weg te geven. Maar u hoeft het niet subtiel en onopvallend te houden. Zo kunt u uw mok personaliseren met de naam van uw zakenrelatie of u kunt een stapje verder gaan en de beker bedrukken met een foto. Wat dacht u van een foto van uw team of van uw hoofdkantoor? Omdat wij uw mokken bedrukken in full colour zijn de mogelijkheden eindeloos!

Onze personalisatietechnieken

Uw koffietas bedrukken, daarvoor beschikken wij over een groot aantal personalisatietechnieken. We overlopen ze hieronder kort en vertellen u graag welke techniek het beste past bij uw doel van mokken bedrukken.

360° digitale bedrukking

Wilt u graag een koffietas bedrukken met een foto? Kies dan voor 360° digitale bedrukking. Deze techniek biedt diverse extra mogelijkheden als het toevoegen van een persoonlijke boodschap en/of een naam. Zo herkent uw relatie onmiddellijk zijn of haar beker.

Lasergravure

Lasergravure is ideaal om roestvrijstaal koffiebekers te personaliseren. De laserstraal zorgt voor een grote precisie. We kunnen uw boodschap ook in meerder kleuren graveren en tevens ook personaliseren met een persoonlijke boodschap of een naam. Een lasergravure is definitief en is dus eveneens vaatwasser bestendig.

Tampondruk

Een beker bedrukken met tampondruk is een betaalbare manier om uw koffiemokken te personaliseren. Ook als uw logo meerdere kleuren heeft, kunnen we deze techniek toepassen.

UV Hoogglans druk

UV hoogglans druk is een directe zeefdruk waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke UV inkt. Daarnaast is deze druktechniek vaatwasser bestendig, dus perfect om je koffietassen te bedrukken.