Strandtas bedrukken

Jouw logo mag overal gezien worden. Zo ook op het strand. Bij ons kun je superhippe en handige strandtassen bestellen die wij kunnen bedrukken met jouw logo. Dus zelfs met de voeten in de zee zal jouw logo gezien worden!
VINGA Sortino strandtas
Uitgezonderd Tax: € 16,92 Inclusief Tax: € 20,47
3-in-1 koel rugzak en handtas
Uitgezonderd Tax: € 19,05 Inclusief Tax: € 23,05
YATCH
Uitgezonderd Tax: € 4,99 Inclusief Tax: € 6,04
Panama polyester draagtas met rits 20L
Uitgezonderd Tax: € 4,67 Inclusief Tax: € 5,65
Baikal GRS RPET duffeltas 40L
Uitgezonderd Tax: € 29,71 Inclusief Tax: € 35,95
VINGA Volonne AWARE™ recycled canvas strandtas
Uitgezonderd Tax: € 16,92 Inclusief Tax: € 20,47
BOCCARIA
Uitgezonderd Tax: € 14,46 Inclusief Tax: € 17,50
VIVI
Uitgezonderd Tax: € 1,25 Inclusief Tax: € 1,51
MALLA
Uitgezonderd Tax: € 4,79 Inclusief Tax: € 5,80
HEAVEN STRIPE
Uitgezonderd Tax: € 6,35 Inclusief Tax: € 7,68
MARE
Uitgezonderd Tax: € 5,56 Inclusief Tax: € 6,73
KAIMONO
Uitgezonderd Tax: € 1,23 Inclusief Tax: € 1,49

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Bedrukte strandtas als relatiegeschenk

Zoekt u nog een hip item om tijdens de zomer weg te geven aan uw klanten of leveranciers? Overweeg dan eens om een strandtas met foto te bedrukken of met uw logo en deze bedrukte strandtas als relatiegeschenk of reclameartikel weg te geven. Het lijkt vreemd, maar eigenlijk is een strandtas een bijna onmisbaar item tijdens de zomer. Een strandtas is een handig item om mee te nemen naar het strand. U kunt er veel spullen in kwijt, zoals een strandhanddoek, zwemkledij, een flesje water of wat eten. Daarnaast kan een strandtas nog voor veel andere doeleinden gebruikt worden, zoals om boodschappen te doen of als zomerse vervanging van een laptoptas. Een strandtas met logo wordt al gauw een veelgebruikt item voor uw klanten en leveranciers.

Strandtassen en zomer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Als u aan de zomer denkt, denkt u vaak aan zon, zee en strand. Op warme dagen zijn mensen geneigd om verkoeling te zoeken aan water en daarbij nemen ze vaak veel spullen mee naar het strand. Wat is er dan handiger dan een strandtas om alles in te steken? U kunt er immers veel in kwijt en door de hengsels is ze gemakkelijk te dragen. Zodoende is een strandtas een onmisbaar item tijdens de zomer en ideaal om als relatiegeschenk weg te geven.

Ons uitgebreide aanbod strandtassen

Bij ons kiest u uit een ruim aanbod aan strandtassen. Wij hebben strandtassen in allerhande maten en verschillende materialen. Zo is een shoppertas in stevig canvas niet enkel handig op het strand, maar ook om boodschappen te doen. De gekleurde bodem geeft deze strandtas een speels accent. Een strandtas uit katoen met mesh is iets lichter en flexibeler om te dragen. Daarnaast hebben wij ook strandtassen die voor 50% gemaakt zijn van kunststof van gerecycleerde PET-flessen. Of wat dacht u van een opvouwbare strandmat die verstopt zit in een strandtas? Bij OSU GIFTS vindt u het allemaal.

Ook is het belangrijk om te kijken naar extra en doordachte compartimenten. Een vak met rits waarin waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen en gemakkelijk toegankelijke vakken voor het opbergen van kleine spullen maken een strandtas extra handig.

Strandtas personaliseren met jouw logo of foto

Een strandtas laten bedrukken met uw logo of een foto is heel gemakkelijk. Daardoor zijn strandtassen een ideaal relatiegeschenk of reclameartikel om uit te delen op een beurs of een ander evenement. Elke keer als iemand uw strandtas met logo of slogan draagt, krijgt uw bedrijf of reclameboodschap extra aandacht. Niet alleen door de persoon die uw bedrukte strandtas draagt, maar ook door andere mensen die de strandtas zien. Op die manier verwerft u meer naamsbekendheid, ook op het strand.

Onze personalisatietechnieken om jouw strandtas te bedrukken

Als u besloten heeft om uw strandtas te laten bedrukken, moet u nog een keuze maken uit onze personalisatietechnieken. Wij gebruiken verschillende manieren om uw strandtas te bedrukken, afhankelijk van uw logo en het materiaal waarop u wilt drukken.

Zo kun je uw strandtas personaliseren met uw logo met behulp van puff bedrukking. Deze druktechniek genereert een 3D-effect door zeefdruk. Het geeft uw strandtas een luxueuze uitstraling en is bovendien wasbaar. Ook door te borduren kunnen wij uw strandtas bedrukken. Deze klassieke decoratietechniek heeft een gedistingeerde en verzorgde uitstraling en is toepasbaar op katoenen strandtassen. Houdt u graag de kosten onder controle, kies dan voor zeefdruk. Deze voordelige keuze is geschikt voor grote decoraties in meerdere kleuren en tekstdecoratie en is toepasbaar op katoen en ongeweven materialen. Ook transfer is een personalisatietechniek die we voornamelijk op stoffen gebruiken. Deze techniek is ideaal als u een extreem gedetailleerde druk nodig heeft. Wilt u graag uw strandtas met foto bedrukken, maak dan gebruik van inFusion. Met deze nieuwe bedrukkingstechniek brengen wij de foto of het logo in de stof aan. Zo krijgt u een bedrukking die niet voelbaar is, maar wel haarscherp. Zo heeft u gegarandeerd een origineel relatiegeschenk in handen.