Sleutelhangers bedrukken

Sleutelhanger RE98-DELIVERY
Uitgezonderd Tax: € 2,85 Inclusief Tax: € 3,45
Sleutelhanger RE98-WORLD TRIP
Uitgezonderd Tax: € 2,85 Inclusief Tax: € 3,45
Sleutelhanger RE98-DRIVE IN
Uitgezonderd Tax: € 2,85 Inclusief Tax: € 3,45
3-in1 laadkabel REEVES-EVERETTE
Uitgezonderd Tax: € 2,85 Inclusief Tax: € 3,45
Sleutelhanger bandenprofiel meter
Uitgezonderd Tax: € 0,79 Inclusief Tax: € 0,96
Sleutelhanger Huis
Uitgezonderd Tax: € 0,44 Inclusief Tax: € 0,53
Sleutelhanger Nr. 1
Uitgezonderd Tax: € 0,44 Inclusief Tax: € 0,53
Sleutelhanger OK Hand
Uitgezonderd Tax: € 0,44 Inclusief Tax: € 0,53
Sleutelhanger Truck
Uitgezonderd Tax: € 0,44 Inclusief Tax: € 0,53
Sleutelhanger T-shirt
Uitgezonderd Tax: € 0,44 Inclusief Tax: € 0,53
Sleutelhanger Laars
Uitgezonderd Tax: € 0,44 Inclusief Tax: € 0,53
Sleutelhanger Sleutel
Uitgezonderd Tax: € 0,44 Inclusief Tax: € 0,53

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Sleutelhangers bedrukken

Wilt u uw zakenrelaties graag een uniek cadeau geven? Een sleutelhanger personaliseren is een geweldige manier om uw zakenrelaties of klanten een klein cadeau met een grote impact te geven. Bij OSU GIFTS vindt u een ruim aanbod aan sleutelhangers tegen een lage prijs. Wij helpen u graag om het perfecte cadeau te vinden voor uw bedrijf.

Ons aanbod aan sleutelhangers

Bij OSU GIFTS vindt u een ruim aanbod aan sleutelhangers. Zo heeft u niet alleen de keuze uit lederen en metalen sleutelhangers maar ook een aantal unieke en ludieke sleutelhangers.
Dankzij onze sleutelhangers met gloeilamp hoeft u nooit meer naar het sleutelgat zoeken in het donker. Omdat het LED-lampje amper stroom verbruikt, beleeft u lang plezier aan deze sleutelhanger.
Met de UV-checker sleutelhanger meet u snel en eenvoudig de hoeveelheid UV-straling. Het middelste gedeelte van de sleutelhanger kleurt lichter of donkerder, afhankelijk van de hoeveelheid UV-straling.
De hardcolour sleutelhanger heeft een transparant muntje zodat u nooit meer naar geld hoeft te zoeken als u een winkelwagentje wilt nemen. Dat maakt deze sleutelhanger multifunctioneel en onmisbaar in ieders broekzak.
Ook als u op zoek bent naar een iets duurdere sleutelhanger kan OSU GIFTS u helpen. Onze Corsa sleutelhanger met lus en Alvaro webbing sleutelhanger zijn stevig en hebben een premium uitstraling.

Sleutelhanger bedrukken als relatiegeschenk

Een sleutelhanger personaliseren met een logo om weg te geven als relatiegeschenk is een heel erg goed idee. Iedereen kan wel een sleutelhanger met naam of tekst gebruiken. Door uw klanten en zakenrelaties een super leuke bedrukte sleutelhanger te geven, zullen zij hun eigen sleutelbos sneller herkennen. Dat maakt van een gepersonaliseerde sleutelhanger met uw logo het perfecte relatiegeschenk. Elke keer dat uw klant of zakenrelatie zijn of haar sleutels bovenhaalt, wordt hij of zij herinnerd aan uw merk. Daarnaast krijgen ook de mensen in zijn of haar directe omgeving uw logo te zien, wat goed is voor uw naamsbekendheid. Een unieke sleutelhanger bedrukken, is dus niet enkel een leuk aardigheidje maar ook een manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf te verbeteren.

Onze personalisatietechnieken

Uw sleutelhanger bedrukken, dat doen we met behulp van onze personalisatietechnieken. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze technieken en bespreken we welke techniek u het beste gebruikt om uw sleutelhangers te bedrukken.

Lasergravure

Maak gebruik van lasergravure om uw metalen sleutelhanger te bedrukken. De laserstraal graveert uw logo met grote precisie en kan intensief laseren om een donkerdere kleur te realiseren. Ook als uw logo meerdere kleuren bevat, kunnen we met deze techniek uw sleutelhangers bedrukken.

Diamantgravure

Met behulp van een diamant graveren wij uw logo met grote precisie in uw metalen sleutelhangers. Deze permanente en duurzame techniek geeft een uniek ton-sur-ton effect.

Doming

Bij deze techniek wordt een 3D-versie van uw logo gemaakt door een halfronde vorm, oftewel een dome, onder de opdruk te plaatsen. De vulling van epoxyhars zorgt ervoor dat de dome vormvast uithardt. Deze techniek is bestand tegen beschadiging en verwering en geeft uw metalen sleutelhanger een unieke uitstraling.

Foliedruk

Een lederen sleutelhanger personaliseren kan met behulp van foliedruk. Deze reliëfdruk met metallic afwerking wordt bekomen door een gekleude folie aan te brengen tussen de lederen sleutelhanger en de reliëfstempel. De veelal zilveren of gouden afwerking is gedistingeerd en chic. Het unieke 3D-effect maakt van uw sleutelhanger een gegeerd relatiegeschenk.

Tampondruk

Tampondruk is een betaalbare allround oplossing om je sleutelhanger te bedrukken. Bij dit indirecte offset-drukproces wordt uw logo gevormd door inkt die door middel van een siliconenkussen vanaf een gegraveerde metalen plaat wordt overgebracht op uw sleutelhanger. Deze techniek heeft als grote voordeel dat hij toepasbaar is op vrijwel alle ondergronden en alle oppervlakken. Ook als uw logo meerdere kleuren heeft, kunnen wij uw sleutelhangers bedrukken met deze techniek.

Verlaagde reliëfdruk

Geef uw lederen sleutelhanger een uniek 3D-effect en een subtiele ton-sur-ton met verlaagde reliëfdruk. Bij deze techniek drukken we een verhitte magnesium stempel op de ondergrond. Zo wordt uw boodschap of logo definitief.