T-shirts

Bent u als bedrijfsleider of marketingmanager op zoek naar perfect bedrukte T-shirts? Textiel dat uw bedrijfsboodschap glashelder communiceert, en daarnaast ook gewoon mooi is? Specialist OSU International heeft ongetwijfeld wat u zoekt, en méér.

T-shirts: altijd nuttig

Hebt u een bepaald type – al dan niet bedrukt – T-shirt voor ogen? Een sierlijke tanktop? Klassiek herenshirt? T-shirts in een bepaalde kleur? Een t-shirt ? Bij OSU GIFTS in Kortrijk vindt u ongetwijfeld het T-shirt dat u in gedachten hebt.

Bedrukte T-shirts: meerwaarde voor uw bedrijf én doelgroep

We hebben niet alleen een ruim gamma T-shirttypes, ook wat de bedrukking betreft geniet u van de grootste vrijheid. Zeefdruk en transferdruk zijn twee technieken die een feilloos resultaat garanderen. En als het écht een luxe-uitstraling mag hebben, dan borduren we graag uw logo of tekst op de T-shirts.

Bedrukte T-shirts: de perfecte ambassadeur

Een vakkundig bedruk T-shirt kan de perfecte ambassadeur zijn van uw bedrijf en professionele filosofie. Op voorwaarde dat u kiest voor een vakkundige partner. OSU GIFTS heeft 40 jaar ervaring en een team van betrouwbare, gedreven experts.