Notitieblokken met logo

Heeft u er al eens aan gedacht om schrijfblokken te bedrukken en uit te delen onder uw medewerkers en klanten? Hoewel we in een digitaal tijdperk leven, is een notitieboek nog altijd onmisbaar. Als mensen iets wilt noteren tijdens een meeting of telefoongesprek, grijpen ze vaak nog naar een notitieblok. Een kladblok met uw logo is dan ook een essentieel item op elk kantoor. Wij helpen u graag om het geschikte notitieblok te kiezen voor uw medewerkers en klanten.

Notitieblokken met logo voor uw medewerkers

Een kladblok met logo is misschien niet het eerste item waar u aan denkt om uw logo of slogan op te communiceren. Toch kan het heel effectief zijn om bedrukte notitieblokken te verdelen onder uw medewerkers. Uw medewerkers gebruiken immers meermaals per dag een notitieblok, zowel tijdens het werken als tijdens een meeting. Door uw medewerkers op stap te sturen met een notitieblok met logo laten ze een professionele indruk achter bij (potentiële) klanten en leveranciers. Daarnaast verhoogt het zien van uw logo uw brand awareness bij elk klantencontact van uw medewerker. Een kladblok met logo is een goedkoop item met een grote impact.

Schrijfblokken bedrukken als relatiegeschenk

Ook als relatiegeschenk zijn notitieblokken bedrukt met uw logo ideaal. U kunt bedrukte notitieblokken uitdelen als eindejaarsgeschenk of tijdens uw evenement. Zeker tijdens een conferentie is het handig dat de deelnemers een notitieblok met logo krijgen, zodat ze direct de belangrijkste zaken kunnen noteren. Aarzel niet om enkele bedrukte kladblokken in uw meetingrooms te leggen. Klanten of leveranciers die niet bij hebben om te schrijven, kunnen uw notitieblok meenemen. Bij een meeting bij een volgende klant halen zij dit notitieblok weer boven en krijgt uw logo of slogan nog meer exposure.

Soorten notitieblokken

Bij OSU GIFTS hebben we een ruim assortiment aan notitieblokken. Als u kiest voor een A4-formaat, kiest u voor een schrijfblok dat veel ruimte biedt en perfect past in iedere laptoptas. Het iets kleinere A5-formaat is ideaal voor korte memo's. Het A6-formaat is vooral handig voor to do-lijstjes. Onze notitieblokken zijn verkrijgbaar met een spiraal of gelijmd. Twijfelt u welk notitieblok het beste bij uw doelgroep past, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies op maat.

Notitieblokken bedrukken we met onze personalisatietechnieken

Een blocnote bedrukken met uw logo of slogan kan op verschillende manieren. Zodra u een notitieblok heeft gekozen, kiest u de afdrukpositie van uw logo. U heeft de mogelijkheid om kladblokken op de voorkant of de achterkant van de vellen te bedrukken. Als het notitieblok een omslag heeft, kan het logo ook hierop gedrukt worden, op zowel de voorkant als de achterkant. Uw notitieblok bedrukken we onder andere via digitale druk. Tijdens dit procédé wordt het drukbeeld gevormd door inktdruppeltjes. Deze druppeltjes worden op het notitieblok gespoten en onmiddellijk gedroogd met UV-licht. Deze techniek is ideaal voor een logo met meerdere kleuren, en geeft u de mogelijkheid om voor een uniek effect in glanzende of matte afwerking te kiezen.

Daarnaast kunt u ook voor foliedruk kiezen. Dit is een reliëfdruk en heeft een metallic afwerking. Dit unieke 3D-effect geeft een gedistingeerd en chic eindresultaat. Ook met verlaagde reliëfdruk kiest u voor een uniek 3D-effect met een subtiele ton-sur-ton. Deze techniek gebruikt geen kleur. Met tampondruk kiest u voor een betaalbare en goede all-round oplossing. Deze voordelige techniek is snel en geschikt voor logo's in meerdere kleuren.