Tassen bedrukken

Katoenen tas lange hengsel - GOTS Fairtrade
Uitgezonderd Tax: € 2,67 Inclusief Tax: € 3,23
Katoenen tas lang hengsel en souffle
Uitgezonderd Tax: € 2,39 Inclusief Tax: € 2,89
katoenen tas lang hengsel en souffle
Uitgezonderd Tax: € 3,07 Inclusief Tax: € 3,71
Sporttas
Uitgezonderd Tax: € 19,33 Inclusief Tax: € 23,39
Thule Subterra Powershuttle
Uitgezonderd Tax: € 27,26 Inclusief Tax: € 32,98
Thule Subterra PowerShuttle Large
Uitgezonderd Tax: € 31,13 Inclusief Tax: € 37,67
Juten shopper
Uitgezonderd Tax: € 4,66 Inclusief Tax: € 5,64
Grote tas van katoen met een jute bodem
Uitgezonderd Tax: € 5,44 Inclusief Tax: € 6,58
Katoenen tas met lange hengsels en bodem
Uitgezonderd Tax: € 4,03 Inclusief Tax: € 4,88
Katoenen tas met lange hengsels en bodem - GOTS
Uitgezonderd Tax: € 4,97 Inclusief Tax: € 6,01
Katoenen shopper met souffle
Uitgezonderd Tax: € 4,47 Inclusief Tax: € 5,41
Geldclip RE98-MO
Uitgezonderd Tax: € 3,59 Inclusief Tax: € 4,34

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Zoekt u een duurzaam en handig relatiegeschenk om aan uw klanten en zakenpartners uit te delen? Heeft u al eens aan een tas gedacht? Een bedrukte tas, zoals een strandtas of een tote bag, is een praktisch geschenk waarmee u uw maatschappelijke betrokkenheid aantoont. Een tas is veelzijdig en geschikt voor diverse doeleinden, van boodschappen doen tot een laptop meenemen naar het werk. Door een tas te bedrukken met uw logo, uw slogan of een inspirerende boodschap, maakt u er een subtiel maar krachtig marketinginstrument van. Een bedrukte tas zorgt namelijk voor meer merkherkenning. Bovendien wordt een draagtas veelvuldig gebruikt, waardoor het eveneens een milieuvriendelijk relatiegeschenk is.

Een ruime keuze aan tassen om te laten bedrukken

Osugifts heeft een uitgebreid assortiment aan tassen om te bedrukken met logo of tekst, zodat uw merk of boodschap op een opvallende manier presenteert aan uw klanten en zakenrelaties. Het diverse aanbod stelt u in staat om een tas te vinden die perfect bij uw bedrijf past.

Een populaire optie zijn onze katoenen winkeltassen. Deze tassen zijn enorm sterk, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor zware voorwerpen, maar ook een lange levensduur hebben. Dit maakt deze tassen een milieuvriendelijke en langdurige promotool voor uw bedrijf.

Bent u op zoek naar een meer luxueuze tas om te laten bedrukken? Kies dan voor een van onze aktetassen of laptoptassen. Deze tassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. U kunt deze tas bedrukken met een tekst of uw logo en aan uw werknemers, klanten en zakenrelaties uitdelen.

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook non-woven schoudertassen, die ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Deze lichtgewicht tassen zijn stevig genoeg om de dagelijkse boodschappen te dragen. Bovendien zijn ze beschikbaar in meerdere kleuren, waardoor ze zeker opvallen in het straatbeeld.

Waarom tassen laten bedrukken als relatiegeschenk?

Tassen bedrukken met een tekst of uw logo is een slimme en effectieve manier om uw merk onder de aandacht te brengen. Draagtassen zijn functionele en praktische items die dagelijks worden gebruikt. Als u bedrukte draagtassen als relatiegeschenk aanbiedt aan uw klanten, zakenrelaties en werknemers, bent u er zeker van dat deze tassen regelmatig gebruikt zullen worden. Telkens wanneer iemand met uw bedrukte tas draagt, is uw logo of boodschap zichtbaar voor anderen in de omgeving. Zo krijgt u op een eenvoudige manier een brede en organische verspreiding van uw merk, wat leidt tot een grotere naamsbekendheid.

Pak het slim aan en kies voor tote bags of rugzakken uit een duurzaam materiaal, zoals katoen of een gerecycleerd materiaal. Zo toont u dat uw bedrijf betrokken is bij het milieu, wat uw merkreputatie verbetert en een positieve indruk achterlaat.

Als laatste bieden draagtassen u oneindig veel creatieve mogelijkheden. Het canvas van een draagtas is veel groter dan pakweg het canvas van een balpen, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw merk op een unieke en creatieve manier te presenteren. U kunt niet enkel tassen bedrukken met een logo, maar u kunt er ook voor kiezen om de tassen te bedrukken met uw merkboodschap en dit op een visueel aantrekkelijke manier.

Onze personalisatietechnieken om uw tassen te bedrukken

Om uw tassen te bedrukken, beschikken wij over een groot aantal personalisatietechnieken. Als u op zoek bent naar een speciaal 3D-effect kunt u uw tas laten bedrukken met Puff Print. Deze techniek geeft uw tas een luxueuze uitstraling. Wenst u een gedistingeerde en verzorgde uitstraling, laat uw tas dan borduren. Deze klassieke decoratietechniek is perfect als uw logo meerdere kleuren bevat. Door uw tas te bedrukken met HXD geven wij uw logo een toegevoegde dimensie door een subtiel laatje op het oppervlak van de stof toe te voegen. Dit geeft een uniek resultaat dat direct in het oog springt. Als het belangrijk is dat elk detail goed zichtbaar is, kunnen wij uw tas bedrukken met True edge Transfer. Deze moderne techniek geeft een opvallend helder beeld en is zeer geschikt voor tekst.