T-shirts bedrukken

IMPERIAL KIDS
Uitgezonderd Tax: € 3,70 Inclusief Tax: € 4,48
SPORTY
Uitgezonderd Tax: € 5,10 Inclusief Tax: € 6,17
IMPERIAL LSL MEN
Uitgezonderd Tax: € 9,36 Inclusief Tax: € 11,33
IMPERIAL LSL WOMEN
Uitgezonderd Tax: € 8,00 Inclusief Tax: € 9,68
REGENT FIT WOMEN
Uitgezonderd Tax: € 3,74 Inclusief Tax: € 4,53
IMPERIAL LSL KIDS
Uitgezonderd Tax: € 5,07 Inclusief Tax: € 6,13
REGENT FIT
Uitgezonderd Tax: € 3,88 Inclusief Tax: € 4,69
LEGEND
Uitgezonderd Tax: € 6,73 Inclusief Tax: € 8,14
RE CRUSADER
Uitgezonderd Tax: € 4,87 Inclusief Tax: € 5,89

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Wilt u graag een t-shirt laten bedrukken en inzetten als promotiemateriaal? Dat vinden wij bij Osugifts een fantastisch idee. Een bedrukt t-shirt is een veelzijdig relatiegeschenk dat de perfecte mix is van stijl, comfort en effectieve promotie voor uw merk. Door een t shirt te bedrukken met logo heeft u een item in handen dat als een wandelend billboard voor je merk kan fungeren. Klanten en zakenrelaties die uw bedrukte t-shirts dragen, zorgen ervoor dat er een positieve associatie met uw merk wordt opgebouwd. Wij kunnen uw t shirt bedrukken met een foto, een slogan of een logo. Zo wordt een bedrukt t-shirt het perfecte relatiegeschenk.

Een ruim aanbod aan t-shirts


Bij Osugifts vindt u een indrukwekkend assortiment aan t-shirts om online te bedrukken. Al onze t-shirts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Van tijdloze klassiekers voor mannen tot trendy ontwerpen voor kinderen, ons aanbod biedt voldoende keuze voor elke gelegenheid. Zo is er onze Sporty-lijn die gemaakt is van ademend materiaal en een snit met flatlock-stiksels en raglanmouwen heeft. Kies voor onze lijnen Regent Fit of Victory als u liever een katoenen t-shirt heeft. Zoekt u een t-shirt met V-hals, dan is onze collectie Moon ideaal voor u. Welk materiaal u ook kiest, duurzaamheid en comfort staan altijd op de eerste plaats. Naast een uitgebreide variatie in materialen bieden wij onze t-shirts aan in een grote variëteit aan kleuren en maten. Door ons ruime aanbod aan t-shirts vindt u bij ons een t-shirt voor elke gelegenheid. Wilt u t shirts laten bedrukken voor een beurs, een bedrijfsevenement of een sportactiviteit? Dat kan! Op die manier vindt u altijd een t-shirts dat bij uw bedrijf en evenement past.

Waarom uw t shirt laten bedrukken door Osugifts?


Het bedrukken van een t shirt is een effectieve strategie om uw bedrijf te promoten en de banden met uw klanten te versterken. Een t-shirt is een praktisch, veelzijdig en visueel aantrekkelijk relatiegeschenk dat een blijvende en positieve indruk achterlaat. Bovendien is het een populair kledingstuk dat door mensen van alle leeftijden en achtergronden wordt gedragen. Door een t-shirt te bedrukken aan de voor- en achterkant creëert u letterlijk een wandelend reclamebord. Wanneer uw klanten of zakenrelaties uw bedrukte t-shirts dragen, wordt de zichtbaarheid van uw merk vergroot. Niet enkel zij, maar ook iedereen waarmee ze in contact komen, zien uw logo of slogan, waardoor ze in de toekomst sneller aan uw bedrijf zullen denken wanneer ze behoefte hebben aan de diensten of producten die u aanbiedt.

Een t-shirt bedrukken als relatiegeschenk geeft u de mogelijkheid om creatief uit de hoek te komen en uw boodschap op een leuke en persoonlijke manier over te brengen. U kunt ervoor kiezen om een t shirt te bedrukken met een foto, een t shirt te bedrukken met het logo van uw bedrijf of een t-shirt te bedrukken met een pakkende of humoristische slogan. Op deze manier maakt u een onvergetelijke indruk en zorgt u ervoor dat uw bedrijf in het geheugen van uw klanten en zakenrelaties blijft hangen.

T-shirt bedrukken online met onze personalisatietechnieken


Voor het bedrukken van een t shirt maken wij bij Osugifts gebruik van verschillende technieken. De puff print is een techniek waarbij we een 3D-effect creëren door zeefdruk. Dit effect straalt luxe en klasse uit en is ideaal om een t-shirt te bedrukken aan voor- en achterkant. HXD is een unieke personalisatiemethode die een extra dimensie geeft aan uw t-shirts door middel van een subtiel toegevoegd laagje op het oppervlak van uw t-shirts. Met inFusion krijgt u een onaantastbare bedrukking die alle details van uw logo of tekst haarscherp op het t-shirt print. Zeefdruk is een voordelige keuze voor uw prints in meerdere kleuren. Voor een kleine oplage raden wij u aan om gebruik te maken van transfer. Ook dit is een voordelige keuze als u voor meerkleurendruk kiest.

Vindt u het moeilijk om de juiste techniek om uw t-shirts te bedrukken te kiezen? Onze experts staan u graag bij met advies. Aarzel niet om hen te contacteren en uw vragen voor te leggen.