Paraplu

Een paraplu is een voorbeeld van een functioneel geschenk. Dergelijke geschenken worden steeds op prijs gesteld, zeker op een regenachtige dag. Bovendien kunt u een paraplu bedrukken met logo, naam en foto. Hierdoor geeft u de paraplu een boodschap mee en kan het zelfs als promo-artikel dienstdoen.

Falcone - Grote paraplu - Automaat - Windproof - 120 cm
Uitgezonderd Tax: € 16,25 Inclusief Tax: € 19,66
SP AWARE™ RPET Ultralichte volautomatische 20,5”-paraplu
Uitgezonderd Tax: € 15,88 Inclusief Tax: € 19,21
Swiss Peak Aware™ Tornado 27” pocket stormparaplu
Uitgezonderd Tax: € 24,36 Inclusief Tax: € 29,48
Swiss Peak Aware™ Ultra-light manual 25” Alu paraplu
Uitgezonderd Tax: € 16,92 Inclusief Tax: € 20,47
21" Impact AWARE™ 190T mini auto open paraplu
Uitgezonderd Tax: € 13,74 Inclusief Tax: € 16,63
20.5" Impact AWARE™ RPET 190T pongee reflective miniparaplu
Uitgezonderd Tax: € 10,57 Inclusief Tax: € 12,79
21 "Impact AWARE ™ RPET 190T Pongee tweekleurige miniparaplu
Uitgezonderd Tax: € 15,88 Inclusief Tax: € 19,21
20.5" Impact AWARE™ RPET 190T pongee mini paraplu
Uitgezonderd Tax: € 9,50 Inclusief Tax: € 11,50
20.5" Impact AWARE™ RPET 190T pongee bamboe miniparaplu
Uitgezonderd Tax: € 9,01 Inclusief Tax: € 10,90
20.5" Impact AWARE™ RPET 190T mini paraplu
Uitgezonderd Tax: € 8,44 Inclusief Tax: € 10,21
21" Impact AWARE™ RPET 190T mini auto open paraplu
Uitgezonderd Tax: € 10,58 Inclusief Tax: € 12,80
21" Impact AWARE™ RPET 190T auto open/dicht paraplu
Uitgezonderd Tax: € 15,88 Inclusief Tax: € 19,21

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Verschillende soorten paraplu's kopen bij OSU Gifts

Een van de voordelen van een stijlvolle paraplu kopen is de ruime keuze waarover u beschikt. Dit gaat van een eenvoudige opvouwbare paraplu voor onderweg tot bijzondere koepelparaplu's of hartvormige paraplu's. Ook een duo-paraplu voor twee personen, golfparaplu's, stijlvolle zakelijke paraplu's en vierkante paraplu's zijn mogelijk. Daarnaast kunt u ook een ecologisch verantwoorde paraplu kopen. Zo'n paraplu's bestaan bijna volledig uit ecovriendelijk materiaal als bamboe en gerecyclede petflessen. Kortom: voor elk doelpubliek kunt u wel een passende paraplu kopen. En in een regenachtig land als België behoort dit zeker tot het rijtje met leuke gifts.

Keuze uit diverse kleuren en materialen

Niet alleen kunt u bij ons verschillende soorten paraplu's kopen, maar bovendien heeft u ook telkens een aantal keuzemogelijkheden. Veel van onze paraplu's komen namelijk in verschillende kleuren. Het gaat daarbij om de standaardkleuren, zoals wit, rood, geel, groen en blauw, maar ook bijzondere kleuren mogen niet ontbreken.

Zo kunt u bijvoorbeeld een rode bedrukte paraplu kopen voor als de Rode Duivels spelen. Of u doet hetzelfde met een oranje exemplaar voor uw Nederlandse relaties. Niet alleen kiest u tussen verschillende kleuren, maar ook qua materialen is er heel wat vrijheid. Pvc, bamboe, polyester en noem maar op: dankzij ons ruime gamma is een goede paraplu kopen kinderspel.

De oplossing voor een bedrukte paraplu

Als relatiegeschenk  is een paraplu altijd een goed idee, zeker nu u de keuze heeft tussen verschillende modellen en prijsklassen. Wat ook een goed idee is, is een paraplu bedrukken. Hierdoor kunt u uw cadeaus een boodschap meegeven en een regenachtige dag voor merkbekendheid laten zorgen. Bij OSU Gifts beschikt u in ieder geval over verschillende mogelijkheden voor uw bedrukte paraplu. U kunt bijvoorbeeld een paraplu bedrukken met logo , naam en foto of waarvoor u ook kiest. Wij bieden verschillende drukmogelijkheden aan en denken met u mee.

Een paraplu kopen: ook geschikt als promoartikel

Hoewel velen paraplu's kopen als relatiegeschenk is het eveneens een heel goed promoartikel. Een regenachtige dag is in ons land geen uitzondering en net dan wordt uw boodschap uitgestraald. Bovendien wordt een functioneel cadeau als een paraplu altijd geapprecieerd. Vooral tijdens buitenactiviteiten, zoals festivals of veldrijden, is een opvouwbare paraplu een leuke giveaway.

Meer weten over onze paraplu's of wilt u paraplu's kopen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u meteen verder.