Case Logic®

Case Logic®
Praktische, slim geconstrueerde tassen die het leven onderweg een stuk makkelijker maken.
WAAR HET U OOK BRENGT

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en ontwerpt Case Logic geweldige tassen en koffers voor handheld elektronische apparaten. Begonnen met slechts twee opbergdozen voor audiocassettes, hebben ze geholpen bij het creëren en uitbreiden groeiende gebied van audio-opslag. Muziek kan veranderd zijn, technologie is de technologie is geëvolueerd, en het woord "mobiel" heeft een heel nieuwe betekenis gekregen.

Met producten zoals laptoptassen, dag tassen voor school, universiteit en werk, tablethoezen, laptophoezen en cameratassen, balanceren ze prestaties en stijl voor een mobiel leven in een stedelijke omgeving.

Case Logic tassen en koffers zijn ontworpen onder het motto Life, Simplified. Ze stellen mensen in staat om hun favoriete elektronische elektronische apparaten en dagelijkse uitrusting, en om er goed uit te zien terwijl ze rond te dragen.

De laptop rugzakken zijn duurzaam, betrouwbaar, en ontworpen om alles georganiseerd te houden terwijl u onderweg bent. De verschillende laptop- en tablet sleeves houden alles netjes opgeborgen en veilig voor het leven onderweg.

Het doel van het merk is om slimme oplossingen te bieden die je helpen je passies te volgen en je leven te vereenvoudigen - waar het je ook brengt, en die geest van innovatie is nog steeds de kern van het bedrijf vandaag.