Schrijfwaren

Het is al jaren zo dat de beste relatiegeschenken functioneel zijn. Meer dan vijftig procent van de ontvangers vindt dit zelfs een vereiste. Wat functioneel is, is natuurlijk afhankelijk van de doelgroep. Toch zijn er objecten die het bij vrijwel elke doelgroep goed doen. Schrijfwaren, zoals een potlood of een bedrukte pen, zijn daar een heel goed voorbeeld van. Een bedrukte pen is een mooi relatiegeschenk en bovendien kunt u ook voor uw reclame pennen inzetten. Laat snel pennen bedrukken en reken hierbij op onze snelle levering. Zo valt u binnen de kortste keren op bij uw potentiële klanten.

Waterman Graduate vulpen
Uitgezonderd Tax: € 22,81 Inclusief Tax: € 27,60
Waterman Graduate rollerbalpen
Uitgezonderd Tax: € 17,84 Inclusief Tax: € 21,59
Parker geschenkverpakking voor Classic notitieboek en pen
Uitgezonderd Tax: € 6,06 Inclusief Tax: € 7,33
Rodeo high gloss - Drukknop-balpen
Uitgezonderd Tax: € 0,97 Inclusief Tax: € 1,17
Jona matt recycling - Drukknop-balpen
Uitgezonderd Tax: € 0,59 Inclusief Tax: € 0,71
Klix high gloss Mn - Drukknop-balpen
Uitgezonderd Tax: € 0,98 Inclusief Tax: € 1,19
Trias transparent/high gloss - Drukknop-balpen
Uitgezonderd Tax: € 0,33 Inclusief Tax: € 0,40
Trias softfrost/transparent - Drukknop-balpen
Uitgezonderd Tax: € 1,33 Inclusief Tax: € 1,61
Trias structure/transparent - Drukknop-balpen
Uitgezonderd Tax: € 1,13 Inclusief Tax: € 1,37
Deskpen matt - Staande balpen
Uitgezonderd Tax: € 2,56 Inclusief Tax: € 3,10
GENIO
Uitgezonderd Tax: € 11,27 Inclusief Tax: € 13,64
Waterman Hémisphère rollerbalpen
Uitgezonderd Tax: € 96,08 Inclusief Tax: € 116,26

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Van goedkope pennen tot luxe pennen laten bedrukken

Een van de belangrijkste voordelen van pennen bedrukken is dat er zoveel keuze is. In vrijwel alle prijsklassen en voor vrijwel alle doelgroepen zijn bedrukte pennen zeer geschikt. Voor promotionele doeleinden kunt u goedkoop pennen bedrukken. We spreken dan over kwalitatieve, goedkope pennen met opdruk die minder dan twintig eurocent per stuk kosten. Het resulteert in een lage kost per contact, zeker in vergelijking met andere advertentiemedia. Binnen een iets hogere prijsklasse kunt u dan weer kiezen voor bijvoorbeeld de stylo van Stabilo.

Mag het nog wat meer zijn? Dan kunt u ook luxe pennen laten bedrukken. Wanneer zo'n pennen bedrukt zijn, maakt u indruk op partners en verstevigt u de relatie. Soms komen deze bedrukte pennen zelfs in een geschenkset ‘Kadeau’ met extraatjes zoals een sleutelhanger en een visitekaarthouder. Voorbeelden van bedrukte pennen binnen de hogere prijsklasse zijn de pennen van Parker. Het hoeft daarbij niet alleen te gaan om de vulpennen van Parker, want ook stijlvolle rollerbalpennen behoren tot de mogelijkheden.

Ecologisch verantwoord pennen bedrukken

Met pennen bedrukken kunt u vrijwel alle doelgroepen aanspreken en dit met een minimale ecologische impact. Een bedrukte pen is namelijk een geschenk dat ook perfect in een ecologisch verantwoord jasje kan worden ingepakt. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld pennen bestellen op basis van opgerold gerecycled papier en tarweafval. Dit tarweafval gaat normaal gesproken verloren, maar nu helpt het de plastic soep te reduceren. U kunt zo'n bedrukte pen ook letterlijk laten verpakken, zelfs bij een kleine oplage . Voor zo'n ecologisch verantwoorde pen kunt u er natuurlijk van op aan dat wij geen plastic gebruiken. Voor dergelijke bedrukte pennen gebruiken we namelijk kraftpapier, voorzien van uw duurzaam verhaal.

Altijd een passende bedrukte pen

De vrijheid van pennen bedrukken gaat verder dan duizenden artikelen om uit te kiezen. U kunt namelijk de balpennen bedrukken zoals u het wenst. Pennen bedrukken met logo, afbeelding, slogan en/of contactgegevens? Het kan allemaal. Bovendien kunt u vaak ook eigen keuzes maken. Jouw logo in het midden, onderaan of bovenaan? Wij helpen u graag verder. Conform de werking van de website kunt u online alvast de mogelijkheden ontdekken. Uiteraard lichten we ook graag het een en ander voor u toe.

Bovendien is zelf pennen bedrukken voor alle gelegenheden een goed idee. Niet alleen omdat pennen met opdruk bij elke gelegenheid aansluiten, maar ook omdat ze eenvoudig passend te maken zijn. U kunt bijvoorbeeld pennen bedrukken met een passende nieuwjaarswens. En u geeft de pennen met opdruk dan ook meteen een feestelijk kleurtje mee.

Op onze website vindt u de keuzemogelijkheden terug. Daarnaast kunt u ook thematische pennen bedrukken. Een voorbeeld daarvan zijn de Romeo pennen met opdruk. Dit zijn kunststof bedrukte pennen met logo, voorzien van een rubberen hart dat bij aanraking oplicht. Deze pennen bedrukken is natuurlijk een goed idee voor op Valentijnsdag. Wilt u ook voor andere gelegenheden thematische pennen laten bedrukken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag telefonisch of via e-mails verder, ook bij kleine aantallen.

OSU Gifts, uw partner voor bedrukte pennen en andere relatiegeschenken

Wilt u pennen laten bedrukken of zoekt u de ideale manier om uw boodschap in een geschenkverpakking te gieten? Wij helpen u graag verder. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak waarbij we steeds met u meedenken. We bieden meer dan 100.000 verschillende geschenkproducten aan, gaande van bedrukte pennen tot raamwissers en fotolijsten. Afwerking op maat is hierbij mogelijk en echt alles kan worden gepersonaliseerd. Neem vrijblijvend contact met ons op en reken meteen op de meerwaarde van onze persoonlijke klantenservice ondersteuning.